Nabici w remont? Nie daj się oszustom

Opinie do artykułu: Nabici w remont? Nie daj się oszustom.

Remont mieszkania. Fachowcy-budowlańcy dogadują się z właścicielem i rozpoczynają robotę, by za kilka dni porzucić miejsce pracy. Znacie? Pewnie tak, bo to niestety dość powszechne zjawiskoPan Rafał miał być idealnym fachowcem. Na spotkanie przyszedł z bogatym dossier, wypełnionym zdjęciami jego ekipy przy pracy. Zapewniał, że niewielką, trzymetrową łazienkę skończy w dwa tygodnie. Pracy w sumie nie było dużo. Trzeba było wymienić wannę, częściowo zabudować rury, zbić stare kafelki i położyć ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

kur*a Panie! bedzie dobrze, bedzie Pan zadowolony!

zaliczka kur*a i kilka browarków ma być i kur*a bedzie dobrze.
Panie!!! Jakto kur*a drogo? Kryzys jest jo? Panie kur*a 4 tys za kafle do drogo? Paaaanie
popieram tę opinię 83 nie zgadzam się z tą opinią 1

miałeś szczęście,

takiego pracusia to ze świecą szukać.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja znam super fachowca

Oczywiście był polecony ;)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

nie wysilaj się tak bardzo na

cięte riposty bo ...... w majty. (dokończ zdanie, jeśli chcesz)

żółwik
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 16

chytry dwa razy traci - lepiec dać więcej i mieć spokój

a jak ktuś oszczędza piniądze to takie są ofekty
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 15

pracownicy sklepów budowlanych np castoramy czy liroja merlina po godzinach mogą

spokojnie zrobić remont łaźienki - skoro robią to na codzień. Trzeba myśleć ludzie, a nie brac fachowców ze słupa
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 23

jesteś tendencyjny

i beznadziejny...

PS. Znowu ktoś ci długimi dał po oczkach jak jechałeś obwodnicą 80 lewym pasem? A może robotnik cię okrzyczał jak wjechałeś w roboty drogowe w centrum gdyni?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

a co to filozofia zrobić remont łaźienki? Przecież to eksperyenty fizyczne tylko normalna robota

którą każdy, jak zresztą pan rafał, może zrobić samemu. A za zaoszczędzone pieniążki można kupić skrzynkę piwa i napawać się dumą że zrobiło się coś samemu. No i duma w oczach żony lub kochanki - bezcenna
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 15

to niestety żniwo naszego

skundlonego społeczeństwa. Oraz jego jakości - wyrobów.

A teraz mały psycho teścik. Dokończ zdanie:
Polak Polaka zawsze ....

pozdrawiam myślących
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 29

ja sobie zrobilem sam w 2 tygodnie
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie spotkałem jeszcze porządnego fachowca

Większość nie potrafi zrobić tego, czego się podejmuje. Część jeżeli już jakoś zrobi, to zawsze z opóźnieniem i problemami.

Ścigać należy dziadów i tyle. No i nie brać partaczy z ogłoszeń (np. 3miasto.pl) tylko z polecenia. Ktoś kto musi się ogłaszać i nie ma zleceń z polecenia jest nawet niewarty chwili rozmowy przez telefon.
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 23

Kilkumetrowa łazienka w 2 tygodnie??? Co to za łachy a nie fachowcy? Moją łazienkę jeden fachowiec (naprawdę super fachura) robił w 4 dni i zrobił ją perfekcyjnie. Wchodził do łazienki punktualnie o 8 rano, wychodził z niej o 20tej. Nawet obiad którym go czestowałem jadł w łazience bo nie chciał z niej wychodzić.
popieram tę opinię 56 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ja mialem miec lazienke w 2 tygodnie...

Wyszlo jak zwykle - 4 tygodnie... Ale zrobiona porzadnie... Jednak nerwow bylo co nie miara... Fachowcy z polecenia...
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 7