pierwsza i chyba ostatnia wizyta (1) Witam, piszę, ponieważ chcę na bieżąco podzielić się opinią z dzisiejszej... Była klientka Zadowolona (1) Polecam to Studio z czystym sumieniem, pełen profesjonalizm, super... Ania Polecam (1) Kilkukrotnie korzystałam z oferty NE robiąc manicure hybrydowy. Bardzo duża... magda
Polecam! (1) Od jakiegoś czasu korzystam z usług salonu i robie hybryd. Jakosc usługi jest... zadowolona klientka Polecam (1) Jestem klientką Nail Express już od 9 miesięcy, jestem bardzo zadowolona z... Ania Manicure hybrydowy (1) Witam, Bardzo chętnie i czesto korzystam z oferty Nail Expressu. Bardzo... Kasia Fajny Salon (1) Klientką tego Salonu jestem od dlugiego czasu dlatego czytajac ponizsze... Ania UNIKAJ (1) Strata czasu i pieniedzy. Babki tam pracujace sa mile ale bardzo... d nie warto (1) Starcilam tam 2 godziny i efekt byl poprostu upokarzajacy. Juz po dwoch... PNL Ekstra :) (1) Polecam serdecznie wszystkim Paniom, które chcą mieć ładne, zadbane... Weronika- stała klientka Nie polecam (1) Salon Nail Express odwiedziłam kilkukrotnie i w końcu postanowiłam napisać... Kasia Miejsce godne polecenia! (1) Z usług Nail Express korzystałam wielokrotnie, mogę polecić w szczególności... Kasia Polecam (1) Chodze o Nail Express juz prawie do dwoch lat. Na poczatku glownie robilam... Arwena Manicure meski (2) Witam, praktycznie od początku istnienia studia korzystam z usług miłych pań... Andrzej Polecam serdecznie! (1) Z usług salonu Nail Express korzystam już od dłuższego czasu i szczerze... Aleksandra masakra (1) Prawdą jest, że jest to usługa express bo trwało to 5 i to jedyny plus tej... ja Naprawdę polecam (1) Polecam to miejsce od niedawna jestem stałą już klientką Nail Express,podoba... Agnieszka Stanowczo odradzam - nie za tą cenę! (1) Nie miałam czasu wstąpić do salonu gdzie zazwyczaj robię manicure, więc... Basia Polecam! (1) Polecam serdecznie wszystkim paniom, które marzą o ładnych, estetycznych... calineczka