Najgorsza randka wszechczasów

A więc idą walentynki, więc przekornie przypomniała mi się jedna jedyna internetowa randka na jaką odważyłam się wybrać. Za co do tej pory pokornie żałuję. Było to tak ekstremalne przeżycie że jak to wspominam to nie wiem czy śmiać się czy płatać ... heh, pewnie jestem sama sobie winna ale wyobraźcie sobie randkę z Kononowiczem. Tak, to była moja randka :(
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: Najgorsza randka wszechczasów

image

Uploaded with ImageShack.us
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cross - nie no jasne bo kobieta musi wygladac co najmniej jak vice miss swiata a facet wystarczy ze jest :P
Kazdy powinien dbac o siebie i utrzymywac swoje cialo w jako takim zdrowiu ale niestety kobiety pod tym wzgledem maja gorzej, swietnie to widac np na plazy gdzie panny tuszuja jak moga swoje mniej lub bardziej wyimaginowane mankamenty a faceci bez krępacji paraduja ze swoimi piwnymi brzuszyskami. Niby jest stereotyp zapuszczonej żony bo przeciez "zlapala" faceta i nie musi sie juz starac ale niestety tatuśkowie koło 30stki (lub po 30stce) adonisami raczej nie sa...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Moje jak z.filmow??? Nie ! Chodziło mi o Wasze;) kategorii filmu nie okreslilam;)

Jeśli byłam to musiałam drzwi pomylić :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

kocio byłaś w mojej sypialni czy jak ? :)

Jeszcze dużo zależy od tego jak owa naga kobieta się prezentuje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

He he he dokładnie :) Jak facet na widok nagiej kobiety mówi ubierz się bo zmarzniesz to nie jest dobrze .... :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

I nikomu nie można ufać. Teraz to póki dziewczyna nie leży nago z rozchylonymi udami, to nawet nie można mieć pewności że to dziewczyna:p Wobec tego lesbijki udające hetero nie są wcale takie najgorsze;)

A co do zaufania:

"Młody chłopak pierze dżinsy i mruczy:
- Nikomu nie można ufać, nikomu
Na moment przerywa pranie:
- Nawet sobie - kontynuuje wściekły - Przecież chciałem tylko pierdnąć"
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

hehhhh, no dokladnie...umiejetnosci aktorskie sa dzisiaj w cenie ;)

Chociaż idąc Twoim tokiem myślenia z innego tematu może i były, ale starały się przystosować i miały duże umiejętności aktorskie;)

To doprawdy pocieszające :P

I nigdy nie trafiłem na lesbijkę:P

No widzisz, mam szczęście do kobiet:)

przynajmniej sie przyznala ze jest socjopatką :P

Najgorsze były jak nie można było złapać wspólnego tematu.
Najgorszy początek, jak dziewczyna wysłała swojego szefa ewidentnego fana sterydów na wstępny rekonesans, a on się "przedstawił" jako jej zazdrosny facet.
Najdziwniejsza, jak dziewczyna w połowie wyznała że jest satanistką i socjopatką - i kilka lat siedziała w zakładzie psychiatrycznym. Chociaż sama randka nie była taka zła, dziewczyna była bardzo miła:)

zwierzenia malolaty - nie wiem w jakich kręgach sie obracasz ale w moich nie slyszano o pigulce gwaltu w 2002 roku, zreszta nawet ogolnopolska akcja "Pilnuj drinka" zaczela siew dopiero w 2008 :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

oblewaliśmy zdany egzamin na studiach- koleś myślał, że coś będzie... i się rozebrał a ja zaczęłam się śmiać i nie mogłam uspokoić... Potem udawał że się nie znamy
To chyba było jego najgorsze spotkanie z dziewczyną :)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

"nikt nie słyszał o pigułce gwałtu "? hmmmm zdziwisz sie ale 10 lat temu jak najbardziej były p.gwałtu , to ze tego nie wiedziałaś świadczy o tym ze byłaś nie dojrzała , a Twoja wiedza marna(świadomość)
ale co tam napiłaś sie za darmo LoL O_o
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witaj. Buziak. Jestem ciekawa jak wyglądała chociaż jedna taka randka jak z filmów ...ech...pomarzyć można

Kocio nie chwytam?? Twoją opowieść o Kononowiczu pamiętam ;) ale co ja mówiłam? chyba tylko tyle, że nie oczekuje, że facet będzie płacił za mnie??

Swoja drogą koszmarne te randki miałyście- moje były taaaakie normalne, ze aż nudne się przy Waszych wydają ;) jak z filmów:P

Inne tematy z forum

Gdzie mozna znaleźć kobietę (7 odpowiedzi)

Mam 50 lat i jestem wolny, ale żeby spotkać kogoś to graniczy z cudem. Wszystkie portale randkowe...

wiedziałem, że kot w domu to zły pomysł. (10 odpowiedzi)

K.....a, wiedziałem, że kot w domu to zły pomysł. Całe dzieciństwo mieliśmy psy, jedne były...

masaż erotyczny dla kobiety (4 odpowiedzi)

Czy jesteście w stanie polecić kogoś, kto odpłatnie wykonuje taką usługę i jest godny zaufania?...