Najlepsze lumpeksy w Trójmieście?!

Cześć dziewczyny!

Gdzie w 3mieście są najlepsze lumpki, z fajnymi modnymi rzeczami no i normalnymi ( niskimi ) cenami???

Interesują mnie też takie z odzieżą na wagę, gdzie można wyłowić perełki za grosze :):)

Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi

Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 7

Zapraszamy do Nas. Family Shop Jana Pawła II 4f/1. Pn- sob 9-14
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej dziewczyny, jakieś aktualizacje na 2019? Najbardziej interesuje mnie Wrzeszcz, Strzyza, Oliwa

O, super :) Może też tam się wybiorę.

Ja chodzę w Oliwie koło dworcu. Chyba nazywa się Gigant, ale nie jestem pewna. W soboty mają 50% i przewija się tam mnóstwo ludzi :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nie trojmiasto ale...

Reklama

Re: Najlepsze lumpeksy w Trójmieście?!

Są niespodzianki, ja np. Znalazłam 10 euro, :)

to masz podróbke vuitton :)

Dokladnie ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie wiem czy zauważyłaś ale przy każdym poście wyświetla się numer ip komputera więc piszesz opinie o sklepie i pod spodem komentujesz wypowiedz wyżej jako dwie inne osoby jesteś troszkę żałosna

a zaraz obok duży na Opolskiej, Dyskont Odzieżowy, w ogóle nie ma porównania, za 2 dychy ubrana od góry do dołu

Potwierdzam - ale warto w soboty jest -50%, tak to ceny dość wysokie.

Fajny zgadza się eko ciuch się nazywa warto ostatnio sprzedają pianki do pływania duży wybór polecam ciuchy czyste i fajne
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hej:)
niedawno zaczął działać nowy mały lumpek w falowcu na kołobrzeskiej KoModa.
Babeczka ma naprawdę fajne niezniszczone rzeczy, a do tego za grosze.
Wiem, że w środy ma jakieś przeceny, ja akurat byłam na dostawie, więc kilka perełek udało mi się wyłowić. Polecam

Hej! Dziś byłam w Żukowie . Trafiłam na lumpek o nazwie Qupse. 2-piętrowy pawilon z fajnym towarem. Obłowiłam się w dwie siaty ciuchów , które nie dość ,że mi się podobają i są markowe , to na dodatek nie śmierdzą lumpexem . Była 50% przecena od cen na metce... jestem w szoku , że za tak smieszne pieniądze kupiłam ładne, dobrej jakości rzeczy... POLECAM :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

nie trojmiasto ale...

Nigdy nie chodzilam po lumpeksach ale bylam ostatnio na Helu i ku mojemu zdziwieniu wreszcie ktos otworzyl tam sklep z odzieżą. Pomyslalam ze szkoda ze z odzieza uzywana ale postanowilam zobaczyc do srodka. Nie ukrywam ze pomieszczenie male ale ubran caaaaala masa. Bylo w czym wybierac , dziewczyny przemile pomagaly doradzaly z usmiechami na buzi. Po tamtej wizycie w lumpeksie zaczelam odwiedzac takie sklepy. Wczesniej mialam zupelnie inne wyobrażenie na ten temat ktore teraz zmienilam po wizycie w tym wlasnie sklepie. Adresu dokladnie nie pamietam ale bylo to na rogu ulicy llesnej.napewno tam jeszcze zawitam.

a może ktoś jeszcze??

Gdynia 3 Maja, pomiędzy włoską odzieżą używaną a epapierosami, malutki ale fajne perełki można trafić :)

Fajne Ciuchy często znajduję w kilku lumpeksach w Gdańsku na morenie - w okolicach ul Amundsena są 2 moje ulubione - odzież na wagę :)

http://topinfo-kobiecy-informator.blogspot.com/2014/03/trendy-2014-pokaz-mody-w-galerii.html

a to taka pani co stoi z synem, taka w kręconych włosach? Jesli tak to potwierdzam, jest rzadko ale ciuchy super, ide do niej rano kupuje po 5-10 zł, a potem pod koniec ma wyprzedaż. Ma dziecięce i dla dorosłych oraz buty np kupiłam esprit super półbuty za 10 zł prawie nówki.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja ostatnio wynalazłam na rynku Przymorze babeczke, która ma fajne ceny na ciuchy. Kupiłam spodnie levis za 15 zł, sweterek promod za 7zł. Babeczka jest tylko kilka razy, teraz była w niedzielę z wiosennymu i mówiła że będzie za dwa tyg z letnimi. A najfajniejsze jest to że ok 13-14 godziny wszystko ma za 1-2 zł bo nie chce brać tego do domu
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

dobry niedrogi fryzjer Rumia (12 odpowiedzi)

poszukuje dobrego fryzjera w Rumi !!!!!!;) jak macie swojego fryzjera fryzjerke to dajcie...

Jaki wybrać kolor torebki, aby pasował do większości ubrań? (9 odpowiedzi)

Chce sobie kupić jakąś torebkę, ale nie wiem jaki kolor wybrać. Nie stać mnie na to, aby kupić...

Gdzie kupujecie kosmetyki??? (143 odpowiedzi)

Jestem ciekawa gdzie lubicie wybierać kosmetyki? Kierujecie się ceną, miejscem czy obsługą? I...