AGD Zbigniew Marcinowski (1) KATASTROFA, UWAGA, ODRADZAM. Nie dajcie się naciągnąć. Na stronie jest... Klient Unikać jak ognia (2) Przyłączam się do większości wpisów. .. Punktualnie przyjechał tylko pierwszy... klient nie polecam (1) żeby klient musiał się dopytywać kiedy ktoś dojedzie, a potem z centrali... Mariusz
Tragedia! Strata czasu i nerwów! (1) To że nikt nie odbiera telefonu to pikuś, bo jak już się do nich dodzwonisz i... Monika TRAGEDIA !!! (1) Nie polecam !!! Umawiaja sie i nie przyjezdzaja. Sa niekompetentna firma,... mezczyzna Polecam ten serwis (1) Polecam wszystkim którzy maja problem ze swoją lodówką.Naprawa wykonana... Benedykt zGdańska Polecam solidny serwiis (1) Naprawa mojej lodówki wykonana szybko,punktualnie,trafnie... Mieczysław z Gdańska Pan Zbigniew Marcinowski. Naprawa AGD. (3) Dziękuję Panu Zbigniewowi i Panu Andrzejowi za punktualność, fachowe... Alina Szczepanowska naprawa lodówki (2) ..Pierwsza naprawa opłacona i nieskuteczna. Na drugi dzień to samo tylko bez... andrzej zdecydowanie nie polecam !!! (1) Ciężko mi jest dużo powiedzieć o fachowości, ale na pewno mogę o uczciwości.... mfoks Dopisuję się do listy (1) Dopisuję się do listy osób, do których serwisant nie raczył się pofatygować w... Krzysztof fuszerka (1) ten pan to kompletnie nieodpowiedzialny pseudo fachowiec! Do zgloszonej... jolka z gdanska jasnowidz... (1) przez telefon stwierdził, że jakiś problem z czynnikiem chłodzącym, po... krzysiek Nie polecam! Można dzwonić, umawiać sie, czekać w domu a i tak nikt nie przyjedzie! Porażka! (1) Nie polecam! Można dzwonić, umawiać sie, czekać w domu a i tak nikt nie... ryjunek Super (1) Jestem mile zaskoczona jakością i szybkością usługi- naprawa pralki trwała... Anna ta firma to pomyłka! (3) Pozytywne opinie piszą chyba sami właściciele lub ich znajomi bo ta firma to... Maria Firma Pomyłka !!! (1) Jak wiele osób poniżej spotkałem się z sytuacją iż w umówionej godzinie nikt... GoGo Polecam!! (1) W poniedzialek awarii ulegla moja pralka, po jej zgloszeniu serwisant... Marek serwisant zalecił kupno nowej pralki (1) Na umówioną godzinę nikt nie przyszedł . Po interwencji telefonicznej... kamyk Skandal (1) Pani przyjęła zgłoszenie naprawy pralki i to co dobre się skończyło.... Adam