Natur house- warto czy nie?

Witam ;) Ostatnio weszłam na wagę i ze zdziwieniem odkryłam kilka kilo ponad moją standardową wagę. Nie jestem osoba wytrwałą i diety nie bardzo na mnie działają. Efekty jojo sa porażające, Kiedyś ładnie schudłam na diecie dukana lecz gdy tylko zaczęłam jesć normalnie od razu przybrałam na wadzę. Czy ktoś z was korzystał z natur house? czytałam że to dość spory wydatek. Czy na wizyty trzeba chodzić co tydzień? myślałam żeby pójść na pierwszą wizyte na której dietetyczna wszytko obliczy i poda dietę i po prostu sie do niej stosować. czy mój wysiłek nie pójdzie na marne??
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 8

Re: Natur house- warto czy nie?

Witam wszystkich optymistycznie :) Czytajac to forum zdecydowałam sie pójść do NH. Gdynia ul Starowiejska - póki co jestem bardzo mile zaskoczona. Pani Ania, która mnie przyjęła - pełen profesjonalizm. Nie wręczyła mi wydrukowanej diety, tylko powiedziała, ze musi ją dostosowac do mojj aktywności fizycznej. Jestem zdesperowana, zeby schudnąc - mam 176cm wzrostu i wagę już teraz 100 kg pokazuje licznik...
Pracowałam sobie na to 10 lat i jak licznik wskazał dwa zera po jedynce, załamałam się, najpierw sie głodziłam potem wilczy głód mnie dopadał i wciągałam wszystko... Uwielbiam słodycze i niegdy nie potrafie odmówic ciastka do kawy...:( To forum (przebrnęłam przez wiekszość) pozwoliło mi podjąc decyzje, na razie jestem dobrej myśli, zobaczymy jak bedzie dalej. Trzymam za Was i za siebie kciuki, bo jak nie my to kto...?:))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wczoraj miałam pierwszą wizytę w NH (Gdynia, Starowiejska), pani dietetyk podeszla bardzo profesjonalnie, żadnego drukowania gotowców, powiedziała, że potrzebuje czasu na przygotowanie diety... - miłe zaskoczenie, chciała ja dopasowac pod kątem aktywności fizycznych. Mam 24 kg do zrzucenia - trzymajcie kciuki:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pani dietetyk z Sopotu bardzo miła a co najważniejsze skuteczna bardzo polecm schudłam 10 kg

ja tyle chudnę w 24 godziny, to tylko płyny

A macie coś do powiedzenia o Sopockim punkcie.
Aby było jasne pytam wyłącznie te osoby, które korzystają/korzystały. Reszta opinii teoretyków mnie nie interesuje.

a jesteś szczera wobec siebie?Nie zawsze dietetyk jest potrzebny. Może w Twoim przypadku jakiś mentor (ktoś kto miał taki sam problem i sobie poradził), albo coach żywieniowy (czyli ktoś przy kim się wygadasz i sama znajdziesz rozwiązanie problemu), albo psycholog/psychiatra (czyli ktoś kto w oczy Ci powie co widzi). Zastanów się nad tym

Re: Motywacja

tak, tak. A oprócz tego...3lata temu skorzystałam z NH, waga leciałą w dół...do czasu...Jak przestałam stosować NH jojo murowane.... Wiec NIE polecam NH.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja odchudzałam się cztery razy , było wszystko jak pani dietetyk planowała wraz ze stabilizacją wydałam kupę kasy. I nic na stałe po stabilizacji po miesiącu po kilo i doszłam do starej wagi. I od nowa 7 miesięcy i następne 3000 tysiące. Nie warto
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Witam trzeci dzień czy 3 tydzień??

Dawno tego wszystkiego nie jem co wymieniłeś a waga stoi. Nie każdy ma tak, ze przestanie coś jeść i jest dobrze. Ja potrzebowałam wspomagaczy żeby waga ruszyła. Schudłam w N.H. 8kg po 5 m-cach. Potem waga stała przez 2 mce nawet przy wspomagaczach. Musiałam dać sobie czas. Nie miałam efektu jojo. Teraz wróciłam bo chce dojść do wagi jaka sobie założyłam czyli jeszcze z 3kg w dół.
To nie są suplementy kupione w internecie. Dieta też nie jest indywidualna ale potrafi pomóc, otworzyć oczy gdzie zrobiłam błąd. Wszystko zależy czego się spodziewasz. Ja zdaje sobie sprawę gdzie przyszłam. Potrzebuje wspomagaczy ale naturalnych tylko skondensowanych, potrzebuje nadzoru żeby wiedzieć ile spadło wody a ile tłuszczu, potrzebuje czasem jakiegoś pomysłu na obiad. Tyle. Więcej nie wymagam. Idź do normalnego dietetyka to za samo ułożenie diety skasują Cie 500zł a potem tez chodzisz na sprawdziany i za samą kontrole płacisz. Jak się szuka pomocy to sie płaci. Jak masz łatwość w chudnięciu to po diabła Ci pomoc. wszystko
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bo chcą. Bo NH ma wyniki. Bo sa znani na rynku. Bo reklama mrobi swoje. Bo stać ich na to. Bo.. Bo..Bo...zajmij sie lepiej gotowaniem ziemniaków a i nie kupuj ich na rynkach bo w Biedronce jest duzo taniej. musisz być z pis skoro prawnie działającą instytucję podejrzewasz o..coś.
P,S.pani dietetyk zapomniała podać nr tel, do siebie ...może tym sposobem ktos by do pani przyszedł...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przyznam że nie rozumiem dlaczego taka firma jak naturhouse stała się tak popularna i tyle ludzi do niej uczęszcza? Przecież to jest jakieś oszustwo?
Chodzi mi bardziej o to że każdy dietetyk po studiach dietetycznych układa diety odchudzające w pełni wartościowe i na tyle kcal abyśmy mogli się np zdrowo odchudzać :) Po co nam splemeenty diety za 500 zł miesięcznie jak dietetycy w Gdyni bez supli przyjmują za 250 zł mc i dieta jest rozpisana prawie na każdy dzień i dobrze zbilansowana. o co chodzi z tym naturhousem? czemu tyle ludzi tam chodzi ktoś mi powie??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Moja żona korzysta od 4 miesięcy z NH. Za moją kasę....i chyba będę musiał skończyć z tym sponsorowaniem bo coraz częściej odwiedzają mnie moi kumple...:):)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Korzystałam z diety Natur house. Zależało mi na zrzuceniu paru kilogramów i tak też się stało. Schudłam 8 kg. Zgadzam się, że można te parę kilogramów mozolnie zrzucić samemu, ale w tym wszystkim tak naprawdę nie o to tylko chodzi. Korzystanie z porad dietetyka uczy zdrowego, prawidłowego odżywiania się , prawidłowych nawyków, które nam pozostają itd. Jeżeli chodzi o suplementy diety -to one są na bazie roślin, nie jest to" chemia"nie szkodzą lecz wręcz odwrotnie. Osoby, które tak naprawdę niewiele wiedzą na ten temat , nie korzystały z diety Natur house nie powinny wyrażać swoich opinii. Można skorzystać z diety Natur house i zawsze też można zrezygnować jeżeli nie odpowiada, ale o tym trzeba się samemu przekonać. Ja polecam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja juz tu czegoś nie pojmuje przecież otyłość ponoć jest chorobą a jak idzie pani do lekarza to tez bez leków się nie obejdzie to po co te głupie komentarze kto chce korzysta kto nie to nie ja akurat jestem klientka N HD i jestem zadowolona
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

mój brat odchudzał się NH w Olsztynie w 3-miesiące 18kg mniej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dziewczyno gwarantuje ci ze jak te suplementy cudowne odstawisz to dalej bedziesz chudla na tej diecie!!!!!!! Ja bym nie ryzykowal zdrowia na te suplementy!!!

Żadnych suplementów!!!!! Dieta powinna polegac wylacznie na wyeliminowaniu pewnych skladnikow i kazdy schudnie !!!!! Wazne by 5x dzienne jesc
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Aha co do herbatek odchudzjacych!!!! Mysle ze slowo odchudzajaca to na wyrost!!!! Ona powoduje ze szybciej sie wypróżniasz ale napewno nie schudniesz na niej!!! Bo organizm kalorie sobie i tak zabierze!!!! Natomiast warto ją pic!!!! Bo lepsza niz slodkie napoje!!! Herbatki odchudzajacych mają poprostu wlasciwosci przeczyszczajace!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przeciez ta dieta to lipa!!! Przeciez w niej mega zwalnia metabolizm!!!! Czyli efekt jojo i to dubeltowy!! Jakies wspomagacze ktore wogole nie sa potrzebne!!!! W diecie masz tracic nie wode a tłuszcz!!! Ale tluszcz stracisz tylko w zbilansowanej diecie i to takiej ktora podkreca metabolizm wowczas nie bedzie efektow jojo!!! Prawdziwi dietetycy lub ci co troche są obeznani z tematem to smieją sie z tego!!!! Owszem na kazdej diecie schudniesz tylko jakim kosztem??? I efekt krotkotrwaly a nie o to chodzi!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7

Inne tematy z forum

Zmarszczki na czole (127 odpowiedzi)

Mam okropne zmarszczki na czole. Doradzicie jak się ich pozbyć?

Kupujcie może naturalne kosmetyki? (84 odpowiedzi)

Cześć. Kupujcie może naturalne kosmetyki? Możecie polecić mi jakiś dobry sklep oferujący szeroki...

Sex po 40 (48 odpowiedzi)

Mam problem od pewnego czasu kochając się z moim mężem zauważyłam że w trakcie mu "opada " nie...