Natur house- warto czy nie?

Witam ;) Ostatnio weszłam na wagę i ze zdziwieniem odkryłam kilka kilo ponad moją standardową wagę. Nie jestem osoba wytrwałą i diety nie bardzo na mnie działają. Efekty jojo sa porażające, Kiedyś ładnie schudłam na diecie dukana lecz gdy tylko zaczęłam jesć normalnie od razu przybrałam na wadzę. Czy ktoś z was korzystał z natur house? czytałam że to dość spory wydatek. Czy na wizyty trzeba chodzić co tydzień? myślałam żeby pójść na pierwszą wizyte na której dietetyczna wszytko obliczy i poda dietę i po prostu sie do niej stosować. czy mój wysiłek nie pójdzie na marne??
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 8

Moj koszt wizytu byl maksymalnie 380 zl miesiecznie a chudlam bardzo duzo bo w pierwszym miesiącu 9kg
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Motywacja

Ja schudlam 36 kg z nh tylko teraz utrzymac to jest zdeka problematyczne
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dla mnie warto i to bardzo! Odpowiednio zbilansowana dieta pomogła mi zrzucić 8kg w 2 miesiące, więc jest to dla mnie niezły wyczyn. Cała ekipa z Moren na duży ++++.

Re: Motywacja

Lepiej samemu~ basen. rower itd
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A na czym niby to oszustwo ma polegać ?

To akurat nie świadczy o jakości dietetyka tylko o jego kulturze osobistej.

A negatywne wrzuca ich konkurencja i tak tu sobie dokładacie wzajemnie :)

A czy coś stoi na przeszkodzie żeby poprosić taką panią dietetyk o pokazanie dyplomu. Ja tak zrobiłam. W NH w Łęczycy pani ma tytuł mgr zdobyty na Uniwersytecie Medycznym w Łodzi kierunek dietetyka. Nie twierdzę że tak jest wszędzie ale pytajcie zamiast uogólniać i oczerniać

Też chciałabym wiedzieć jakie dokładnie problemy ? Ja na diecie NH od 6 m-cy i wyniki mi się poprawiły (cukrzyca) samopoczucie również.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A z kąd ta suma ? Ja płacę co tydzień w NH ok 120 zł. Odchudzam się od prawie 6 m-cy (18 kg mniej :)) i nigdy nie przekroczyłam 500 zł miesięcznie. Wiem, że dla każdego inna kwota to zbyt drogo ale nie zawyżajcie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Powiem z własnego doświadczenia (a przeszłam już kilka różnych diet), że jak do tej pory najwięcej, bo 11kg i chyba w najmądrzejszy sposób schudłam dzięki Natur House. Oczywiście, że wiele zależy od dietetyczki i jej podejścia – moja akurat okazała się być profesjonalistką i do tego po prostu fajną babką, która potrafiła mnie zmotywować w momentach, kiedy waga stała, a ja byłam zdołowana chwilowym brakiem efektów. Wiele osób ma wątpliwości co do suplementów, jakie są częścią diety w NH – tylko, że to są suplementy na bazie naturalnych składników, a nie jakieś tam ziółka parzone przez czarownice, z tego, co wiem, muszą mieć zachowane restrykcyjne normy, żeby były dopuszczone do sprzedaży. Ale prawda jest też taka, że żeby schudnąć, trzeba samemu mieć mocne postanowienie i nie liczyć ciągnę na to, ze ktoś inny odwali za nas całą robotę – nawet najlepszy dietetyk NH nie pomoże, jeśli nie będziemy mieć motywacji.

zwolnienie z wf – skąd ja to znam, też całe życie mało się ruszałam i do tego od zawsze kochałam słodycze. Moja nadwaga nie przeszkadzała mi do momentu, aż mój narzeczony poprosił mnie o rękę i zaczęliśmy planować ślub – jakoś sobie nie wyobrażałam siebie grubej w sukni ślubnej. Pomogła mi bardzo miła dietetyczna z naturhouse – tak rozplanowała dietę i suplementację, żebym w 8 miesięcy mogła zdrowo schudnąć. Jak zaczynałam, ważyłam 96 kg, a w dniu ślubu 77kg :) oczywiście zaczęłam się też więcej ruszać – głównie chodziłam na basen lub na spacery z narzeczonym. Polecam naturhouse każdemu, kto się waha i kto nie może schudnąć w inny sposób.

Chodziłam do naturhause od stycznia 2017r do końca września są to oszuści odchudzają portfel a nie człowieka oszukiwała mnie że chudne a gdy mówiłam że na mojej wadze jest różnica 10 kg to skomentowała to że moja waga jest zepsuta . Wkońcu poszłam do innej dietetyczki i waga była taka jak na mojej wadze w domu a nie jak naturhause .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja bardzo podobnie, też zawsze miałam tendencję do tycia a dzięki natur house wiem, gdzie leży mój problem i na co muszę uważać.

Mój ojciec jest gruby, moi bracia są grubi, no i ja też zawsze byłem gruby. W domu jadło się tłusto, z wuefu mieliśmy zwolnienia i nikt raczej nie wyganiał nas „przed blok”, żeby pobiegać razem z dzieciakami. Razem z dziewczyną postanowiliśmy zmienić się i po przegrzebaniu sieci zdecydowaliśmy się na Natur House. Razem zrzuciliśmy, można powiedzieć, jednego zdrowego człowieka! Jesteśmy lżejsi o 65 kg, ale to jeszcze nie koniec. Jemy smacznie, ruszamy się i chudniemy z przyjemnością. Nie wyobrażam sobie teraz wrócić do pizzy o 22 w nocy i 3 litrów Pepsi dziennie.

Stare......

Moim zdaniem Naturhouse jest w porządku. Dają to, czego oczekuje osoba borykająca się z problemami związanymi z wagą. Wsparcie dietetyka, odpowiedni dobór suplementów i mnóstwo motywacji pomagają przejść pierwszą barierę pt. nie dam rady schudnąć. Nawet jeżeli 100 zł tygodniowo wydaje Ci się wysoką opłatą, po miesiącu zobaczysz efekty i zrozumiesz, że dobra forma jest bezcenna. Moja siostra już po miesiącu widziała mega efekt, bo -5kg i wiedziała, że chce zostać z NH na dłużej i że to pierwszy dietetyk, gdzie naprawdę widziała spadek wagi i nie czuła się zmęczona jednostajną dietą. Ja też walczę z 22 kg, ale już 9 mam za sobą :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Moja znajoma sporo schudła na takiej diecie.

dietetyk może ci tylko wskazać kierunek i dostosować suplementy ale o resztę musisz zatroszczyć sie sam.

Wszystko zależy na jakiego diedetyka się trafi, ja chodziłam do NH w Radomsku i tu jest super Pani dietetyk kliniczny i nie ma mowy żeby nie przeprowadziała wywiadu i zdrowotnego i tego co lubimy jeść itd. Z resztą bardzo mocno motywowała mnie i dzwonić mogłam do niej z każdym problemem. Czytałam czasem różne opinie na jakich diedtetyków niewykwalifikowanych ludzie trafiają, ale nie ma co generalizować, wszystko zależy i od dietetyka i własnych chęci

Inne tematy z forum

Cosmelan (21 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was robił ten zabieg??

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Naturalne sposoby leczenia (6 odpowiedzi)

Czy znacie może jakieś dobre naturalne sposoby leczenia oraz dbania o zdrowie? Co się u Was...