Natur house- warto czy nie?

Witam ;) Ostatnio weszłam na wagę i ze zdziwieniem odkryłam kilka kilo ponad moją standardową wagę. Nie jestem osoba wytrwałą i diety nie bardzo na mnie działają. Efekty jojo sa porażające, Kiedyś ładnie schudłam na diecie dukana lecz gdy tylko zaczęłam jesć normalnie od razu przybrałam na wadzę. Czy ktoś z was korzystał z natur house? czytałam że to dość spory wydatek. Czy na wizyty trzeba chodzić co tydzień? myślałam żeby pójść na pierwszą wizyte na której dietetyczna wszytko obliczy i poda dietę i po prostu sie do niej stosować. czy mój wysiłek nie pójdzie na marne??
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 8

z NH jest ten problem, że działają szablonowo i opierają się na swoich cud- suplementach.
moja przyjaciółka, która z wykształcenia jest kimś zupełnie innym, była na rozmowie w NH i zaproponowali jej tam pracę! chociaż zupełnie nie jest związana z branżą. wybiłam jej to z głowy żeby nie zrobiła nikomu krzywdy.
wszystkie fora dietetyczne i branżowe grzmią na temat NH i tego, jak oszukują ludzi. nie warto tracic kasy.
jak chcesz schudnąć to idź do kogoś, kto się na tym zna i ma wykształcenie i doświadczenie. ja wszystkim mogę polecić poradnie cel z morskiej w gdyni, bo to z czego oni mnie wyciągneli to bajka. dożywotnio będę im chyba robić reklamę, bo naprawdę mi pomogli. tam jest i psycholog i dietetyk i psychodietetyk, więc masz kompleksową opiekę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja też korzystałam z porad i diety Chmielewskiego i 7 kg w dół w 2 miesiące :) pozdrawiam :)

Re: Motywacja

Nie mpzesz

Bardzo szybko :-) tylko w jednym miesiącu? Jak ww następnych?

Jeżeli tylko troszkę przytyłaś to może nie ma się o co martwić?

Re: Natur house- warto czy nie?

Warto. W 8 tygodni minus 15 kg koszt w sumie za ws takie wizyty to 212zł. Nic nie jest za darmo.

O efektu u mnie po diecie NH

Nie reklamuje siebie bo nie jestem dietetykiem. Jeżeli ktoś chce porady odnośnie gabinetu to ją podaję, a że jestem zadowolona to tym bardziej. Prowadzi mnie Pani Martyna, cały czas stosuję się do zaleceń i jest coraz lepiej. Dużo kg już mi ubyło. Nie mam rozeznania jak dokładnie wyglądają inne gabinety, kto w nich pracuje pracował... Wiem tylko tyle, że Pani Martyna to naprawdę świetna specjalistka i warto ją odwiedzić. Mi bardzo pomogła :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

2 lata temu chodzilam do NH i pani byla po kursie dietetyki ja mam nietolerancje glutenu i nie raczyla dostosowac diety do mnie. A biorac suplementy zoladek mnie bolal i musialam przerwac. Przeszlam na zdtowe odrzywianie i sama wdzystko robie !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam,
Polecam treningi personalne w domu. Dosyć tanio jak na usługę + kompletna analiza składu ciała specjalną wagą+ Treningi+ zalecenia żywieniowe bez restrykcyjnych diet. Trener ma ze sobą wszystkie przyrządy do ćwiczeń. Trener nauczy Cię odpowiednich nawyków. Polecam http://www.fitelita.pl Schudłam już 12 kg i lecę dalej :D Trener Mikołaj uśmiechnięty i bardzo przyjazny :D

A to nie jest tak że skoro NH ma złe opinię to przerabia na sieć projekt zdrowie? To przecież te same punkty te same meble ci sami ludzie....nie wiem co się dzieje ale wygląda jakby Nh chciał zamydlić swój zły wizerunek

Dla mnie chodzenie do takich miejsc nigdy nie było warte. Ja odchudzałam się z Panią Kaczkan i to przyniosło skutki bo po pół roku miałam na wadzę i 8 kg i do tej pory nie wróciło, a nadal spada mi waga.

Czy Twoja Pani dietetyczka była z Gdańska? Możesz kogoś dobrego polecić?

Nie polecam, za to ostatnio znalazłam coś bardzo fajnego i pomaga :) Służy ona poradami i pokazuje że da się bez ćwiczeń żyć, o tutaj jest link http://www.sklerotyczka.pl/2018/02/dieta-cud-to-nie-tylko-seks-i-god.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Natur house- warto czy nie?

Prawda jest taka że tankuja chemie w człowieka a jak już schudniesz to znów chemia by wage przytrzymac a na koncu wątroba nerki cza ratowac tylko mniej jesc owoce i noejesc po18. I troszke pobiegac ito jest recepta.

Dietę to proponuję przez jakiś program dietetyczny sobie skonstruować. Np. dietmap oferuje taką możliwość i do tego ma się kontakt z dietetykiem. A suplementy to można przez internet zamówić

he he reklamujesz siebie

Zanim trafiłam do mojego obecnego dietetyka byłam w Natur House na wizycie, ale się ostatecznie nie zdecydowałam. Po pierwsze cena, po drugie te suplementy, po trzecie miałam wrażenie, że podejście do pacjenta nie jest jakieś rewelacyjnie i ogólnie się zniechęciłam. Potem w Wejherowie znajoma poleciła mi gabinet Projekt Zdrowie i poszłam. Skusiła mnie na początku cena bo 79 zł za wizytę więc nie jest to jakaś wygórowana suma, ale sama wizyta super i absolutnie nie żałuję. Nie muszę brać żadnych kapsułek, mam ciekawy jadłospis, przepisy proste, dania wychodzą smaczne i w sumie jem to co lubię, nie jestem głodna. Już widzę różnicę jak zakładam spodnie, czuję się lżej :) Pani Dietetyk też ma świetne podejście do pacjentów także polecam.

Odchudzałam się w N H i dostawałam tylko suplementy ziołowe, wyciągi z roślin. W ciągu pół roku ubyło mnie 15kg-kosztowało to mnie dobrą wycieczkę.-ale warto było.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja polecam Pana Filipa. Nie ma lepszego trenera :) Motywuje, ma wiedzę i jest cierpliwy :) Zobaczcie jego ofertę:
https://lepszytrener.pl/filip-bartoszewski/sporty-silowe/krakow

W ofercie posiada również porady dietetyczne, także dwa w jednym :)

Inne tematy z forum

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

problem z dzieckiem sąsiadów (463 odpowiedzi)

Witam,2,5 letnie dziecko sąsiadów bardzo często biega po mieszkaniu krzyczy w późnych godzinach...

Prezent dla koleżanki z pracy (234 odpowiedzi)

Co kupić koleżance krótko ze sobą pracujemy (jakieś 20 dni),a jest w firmie tak że kupuje sie...