Super! (1) Bardzo fajny punkt dietetyczny i profesjonalna obsługa. Polecam Maciej BARDZO GORĄCO POLECAM!!! (1) Wczoraj skończyłam kurację u Pani Mai :) Straciłam 14 kilogramów i czuję się... Anna Polecam (1) Początkowo miałam wątpliwości czy w ogóle skorzystać z usług sieciówki ale... Magda
Super (1) Jestem bardzo zadowolony .pozdrawiam Mateusz S. polecam (1) Za namową koleżanki trafiłam do pani Mai i od tego czasu jestem jej... Ania godne polecenia (1) Warto skorzystac z bezplatnej konsultacji i ewentualnie zaczac dalsza... domino Jestem bardzo zadowolona:) (1) Jestem bardzo zadowolona z wspolpracy, minal zaledwie miesiac a ja juz mam za... Anetta Zadowolona:) (1) Bardzo bardzo polecam usługi u pani Mai:) Żałuję że nie zaczęłam wcześniej,... Kasia pozytywnie (1) Naturhouse jest super ale musze przyznać ze ten na morenie jest najładniejszy . stara klientka Z polecenia (1) Do dietetyk na Morenie trafilem z polecenia na siłowni i jestem super... arturo Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z dietetyka. Znajomi sa w szoku jak sie zmienilam :))) Marika30 Szczęśliwa :) (1) Dzięki kuracji w Naturhouse i Pani Mai jestem o 16 kg lżejsza :) Dziękuję i... Ania POLECAM! (1) Polecam gorąco, miła obsługa i pełna profeska:) Paulina profesjonalizm (1) podejście profesjonalne, indywidualne do klienta, bardzo mila obsługa, wizyty... bs Moge szczerze polecic (1) Chodze tam już drugi miesiąc i już 10 kg z głowy. Grzegorz POLECAM (1) Super sprawa, fajnie sie współpracuje, najwazniejsze ze chudnę Michal polecam (1) Jestem jeszcze w trakcie kuracji, do końca wciąż daleko, ale już dużo... Paulina Polecam! (1) Chodzę do pani Mai już od 2 tygodni i jestem bardzo zadowolona, moje... Beata Zaczyna się dobrze ! ;) (1) To dopiero trzeci tydzień z panią Mają, a już mam 5 kilo z głowy;) Jakbym... Monika B. rewelacja! (1) Najlepsza dietetyczka u ktorej bylam, potrafi wysluchac i doradzic, dzieki... nualua