The teacher, who knows what she does. - Extremely Recommended. (2) I am living in Poland since one and half year. I have started to learn Polish... Gizem Instruktor na 5+ :))) (1) Z przyjemnością mogę poinformować, że wczoraj zdałam praktyczny egzamin... Ania Banasiak Jest ok (1) Szkoła jest spoko. Jestem absolwentką kierunku rocznego Asystent nauczyciela... Asia
POLECAM (1) Szybko, sprawnie, rzetelnie w miłej atmosferze. POLECAM!!! DK Najlepsza szkoła jazdy w Gdańsku (1) Bardzo profesjonalna szkoła, dogodna lokalizacja, świetni instruktorzy... Patryk POLECAM (1) Polecam, szkoła jazdy numer jeden ! Podejście do kursantów na najwyższym... Julek Polecam! (1) Jestem opóźniony w robieniu prawa jazdy o 10 lat. Gdzieś w końcu pójść... Patryk ECDIS-szkolenie (2) Pełen profesjonalizm, rzetelnie i przystepnie przekazana wiedza. Szkolenie... krzysztof Polecam ! (1) Najlepsza szkoła , super instruktorzy , wspaniała atmosfera . Egzamina na... Paulina Maluchy w wakacje (1) Zajęcia dla maluchów /córka 1.5 roku / - świetnie prowadzone. Przemiła... Krystyna Narkiewicz BARDZO DOBRA SZKOŁA JAZDY W GAŃSKU (2) ALFA - to nie przypadkowy wybór,to NR 1 Szeroka oferta części... IWONA "Be" Zdałam (1) Ogromny stres, trochę błędów, jednak stoicki spokoj pana Lecha S. Spowodował,... Agata The best! Super Zielony Listek mój ulubiony kolor (1) Przyznaję. Byłam beznadziejną kursantką. Nie rokowałam nadziei, Ale udało... max BARDZO POLECAM (1) Moja córka chodziła do tego żłobka i jesteśmy bardzo zadowoleni. Podczas 1,5... Beata Warto zrobić prawo jazdy z go!auto :) (1) Bardzo polecam wszystkim, którzy chcą być dobrymi kierowcami. Jazdy w go!auto... Ania Polecam Polecam Polecam !!! (1) Bardzo bałam się nauki jazdy, gdyż nasłuchałam się różnych historii o... Irena Polecam OSK Speed (1) Polecam tę szkołę jazdy, a w szczególności instruktora Rafała W., który jest... Kursant M. Maria- opinia (1) Bardzo polecam!!! Po kilku nieudanych próbach zdania egzaminu, w końcu... Maria Bardzo gorąco polecam! (1) Teoria i praktyka zdana za pierwszym razem! Jak najbardziej polecam... Krzysztof Haase Najlepsza szkoła w Trójmieście (1) Polecam, ponieważ jest to najlepsza szkoła nauki jazdy w Trójmieście.... Beata