Dziękuję Kasiu! (1) Alfa oferuje elastyczny grafik, przystępne ceny i możliwość jazdy z różnymi... Joanka Polecam jazdy z instruktorem Rafalem W. ! (1) Polecam bardzo szkołę jazdy, a w szczególności instruktora pana Rafała W,... Oskar Kat.B (2) Egzamin teoretyczny oraz praktyczny został przeze mnie zdany dzisiaj.Udało mi... Leszek
Najlepsza szkoła jaka może być! (1) Atmosfera strasznie przyjazna, podejście Instruktorów rewelacyjne. Zero... Łukasz Gurski Wspaniałe miejsce (1) Mój synek chodzi do zlobka wesoła kraina 4 miesiące. Poszukiwania zlobka były... Aneta Warto się zapisać! (1) Nigdy nie żałowałam tego, że zapisałam się akurat do szkoły Astar. Dlatego,... Moni Polecam ! Zdane za pierwszym ! (1) Polecam szczerze szkołę Delta i instruktora Tomka ! :) zdane za pierwszym... Joanna Nie popełniajcie tego błędu i nie idźcie na biolchem. (1) Biolchemy to jest porażka. Szczególnie jak na chemię trafi się na... uczennica Szkoła na medal !!! (1) Nauka w osk Speed to czysta przyjemność. Bardzo dobre przygotowanie do... Marta Serdecznie polecam! (1) Do GDprawko trafiłam z polecenia koleżanek, które zdały egzamin państwowy za... Lidia Jakie szkoły policealne? (1) Jakie szkoly policealne w gdańsku możecie polecić? interesuje mnie kierunek... Aszkins Osoby uczące się w żaku! Pomocy ! (1) Chciałabym zasięgnąć opini na temat nauki w żaku. Konkretnie interesuje mnie... Aszkins Jestem bardzo zadowolona,że trafiłam właśnie do tej szkoły! (1) Jestem bardzo zadowolona,że trafiłam właśnie do tej szkoły jazdy. Egzaminy... Kamila Zdane za pierwszym! (1) Praktyka z Justyną Pienczyn-Lessnau. Bardzo profesjonalne podejście, oprócz... Radek Kategoria A (1) Przychodząc na kurs nie miałam pojęcia o motocyklach. P. Szymon Kiedrowski... Lena super szkolA (1) kocham xix poznalam tu milosc swojego zycia takze polecam!!!! Ścisłe tajne :) (5) szkola przyjazna dla studentow, przystepne ceny i dobrze wyszkolona kadra,... Kasia Dobra Atmosfera i Praca (1) Wychowawcy nie boją się trudnych wyzwań - podejmują współpracę z opiekunami i... Monika Zdane za pierwszym razem! (1) Jeździłem z Michałem Ożga. Potwierdzam wszystkie wcześniejsze pozytywne... Radek POLECAM !!! (1) Zdałam za pierwszym razem!!!!!!!!!!!!!!! Teoria z p.Januszem szła gładko,... Ania P.