SUPERSZKOŁA (1) Wszystko super, egzamin zdany bez problemu, pozdrowienia dla calej ekipy APJ.... istvan Masakra (3) To co dzieje się w tej szkole to coś strasznego, RODZICU jeżeli masz sumienie... uczennica Porządne przygotowanie do egzaminu (1) Zarówno teoria prowadzona przez pana Janusza jak i same jazdy z panem Rafałem... Robert
Polecam (1) Jako jedyna firma w Gdańsku znalazła dla mnie termin "na już", czyli na... Maurycy Zdecydowanie polecam:) (1) Przyszedłem na kurs posiadając zerowy poziom wiedzy zarówno na temat... Artur Najlepsza szkoła w Trójmieście! (1) Serdecznie polecam Akademię Dobrej Jazdy. Szkoła ta profesjonalnie podchodzi... Monika B. Kategoria C+e za pierwszym razem (1) Kategoria C zdana za pierwszym razem, C+e tak samo. Został tylko autobus i... Maciej Woźniak MEGA POLECAM! (1) Totalnie zielona by brałam się na kurs. Wbrew pozorom teoria też może być... Karolina Dziękuję (1) Przyszło mi dość długo uczyć się w OSK Sorriso i zawsze mogłem się przekonać,... Jan Super szkoła! (1) Polecam, szczególnie wszystkim tym, którzy liczą na sprawne przeprowadzenie... Karolina Dziękuję za przygotowanie do egzaminu. (1) Super szkoła !!!! Przeszłam już jeden kurs ,po którym niestety ,nie... monika321 opinia (1) Przedszkole godne polecenia każdemu.Przemiła kadra , opieka na wysokim... Agnieszka Polecam ! (1) Bardzo polecam tą szkołę nauki jazdy! Mimo , że wykupiłam w tym ośrodku... Bliżniaczk Jak najbardziej polecam!! (1) Moim instruktorem był Pan Jarek. Kurs trwał długo ze względu na moje problemy... Kasia Rewelacja (1) Jestem po skończonym kursie w innej szkole. Do Pana Marcina trafiłam przez... Dagmara Zajęcia wakacyjne (1) Ta szkoła prowadzi świetne zajęcia w wakacje. Dzieci, które nie wyjechały,... Krystyna Winiewicz Polecam Pana Rafała (1) Nareszcie gdy po długiej przerwie , poszłam na egzamin i zdalam. Dzieki Panu... Agata Jamiołkowska Polecam,jestem zadowolona Mamą :) (1) Polecam,jestem zadowolona Mamą :) MONIKA Dziękuję Kasiu! (1) Alfa oferuje elastyczny grafik, przystępne ceny i możliwość jazdy z różnymi... Joanka Polecam jazdy z instruktorem Rafalem W. ! (1) Polecam bardzo szkołę jazdy, a w szczególności instruktora pana Rafała W,... Oskar