Najlepsza szkoła i najlepszy instruktor (1) Polecam serdecznie panią Justynę Pienczyn-Lessnau, która jest najlepszym... Kacper Bardzo polecam !! (1) Dzięki nauce w tej szkole zdałam szybko i bez problemu, z instruktorami... Weronika ;) Dla mnie fantastryczna nauka i przygoda (1) W Zielonym Listku robiłem najpierw kategorię B potem A, prawko robił mój... ARTUR
NAJLEPSZA SZKOŁA W TRÓJMIEŚCIE!!! (1) W szkole Auto Best Gdynia zaczęła się cała moja przygoda zawodowego kierowcy... Andrzej Goronco polecam (2) Wykłady teori w bardzo sympatycznej atmosferze bardzo zrozumiałe... praktykę... Kasia Polecam osk Delta (1) Dzięki całemu zespołowi osk Delta a szczególnie mojemu instruktorowi panu... Maciek Zdecydowanie polecam :) (1) Szkoła jest bardzo fajna. Położona jest w idealnej lokalizacji. Właściciel... Adam Bardzo dobre korepetycje! (1) Pan Marcin prowadzi zajęcia w sposób dostosowany do ucznia, ma dużą wiedzę,... han-cek zdałam!! (1) Zdałam z za 6 razem z Pane Leszkiem J. Przesympatyczny egzaminator - już od... Anonim The Best ! (1) Szkoła super, przygotowuje do egzaminu idealnie :) Instruktorzy kompetentni,... N. W. Polecam! (1) Bardzo fajnie spędzone 4 lata w rodzinnej atmosferze, dziękuję za miłe chwile... Absolwent Szkoła godna polecenia. (1) Szkoła cała do polecenia, każda kwestia do dogadania czy ustalenie godzin... Andrzej Polecam wszystkim!!! (1) Najlepsi!!! Xyz Speed to super ośrodek!! (1) Speed to super ośrodek!!! Jeździłem z panem Rafałem Grabowskim i przyznam, że... Darek Polecam Speeda wszystkim (1) Polecam Speeda wszystkim, którzy chcą szybko i skutecznie nauczyć się... Magda Matura to bzdura, ale tylko z Panią Kasią :-) (1) Polecam wszystkim zajęcia z polskiego prowadzone przez Panią Kasię. Na... Hubert M. POLSKI - polecam!!! (1) W minionym roku szkolnym miałam zajęcia z Panią Kasią, najlepszą polonistką,... Pola K. Język Włoski Gdynia (1) Czy mozecie polecic jakas szkole jezykowa w Gdyni, gdzie prowadzone sa kursy... Pan instruktor Roman najepszy! (1) Pan instruktor Roman - dwa słowa THE BEST! Uśmiechnięty, radosny, tłumaczy... Paulina M. Mimo wszystko bardzo polecam (2) Jestem mamą uczennicy klasy pierwszej chodzącej do Szkoły Morskiej. Moja... Aurelia