Mimo wszystko bardzo polecam (2) Jestem mamą uczennicy klasy pierwszej chodzącej do Szkoły Morskiej. Moja... Aurelia Matura po latach (2) Matura po 23 latach ZALICZONA. W październiku 2016 roku skorzystałem w... Darek SUUPER ZDAŁAM !!!!! (1) Witam wszystkich, jestem bardzo zadowolona i szczęśliwa że zdałam i tu... Beata Gałązka
Super przygoda . (1) Piotr Kruszona wspaniały instruktor.Wydawało mi się że niepotrzebnie zawracam... Iwona Prawojazdy kat. A (1) Polecam nauki u instruktora Piotra. Pokazuje duzo ułatwien ktore pozniej... Łukasz Najlepsza szkoła! (1) Ludzie, którzy pracują w tej szkole naprawdę znają się na rzeczy. Pan Janusz... D. Angielski (1) Jeśli język angielski to z panią Ewą Wypych. Nauka przynosi rezultaty i jest... Anna Super Szkółka (1) Bardzo nowoczesna szkoła jazdy. Profesionalne przygotowanie do egzaminów,... Kursantka Najlepszy kurs w Trójmieście (1) Naprawdę polecam szkołę jazdy speed. Teoria z Panem Januszem to czysta... Łukasz Jak prawko to tylko w OSK ELITE (2) Wszystko na 6 bo inaczej się nie da bardzodzo polecam . Super atmosfera... Kasia R . Sopot Nie polecam (1) Osobiście jestem niezadowolona z jakości szkoły a w szczególności zajęć... Poszukująca nowej szkoły DNO (2) Jako uczennica uczęszczałam przez trzy lata do tego Gimnazjum i szczerze... Anonim opinia (1) Niestety dobrej opini dać nie mogę,szkoła ta to tylko przemiał jak... Monika Liceum z dobrym Biol-chem (1) Hej! Mam pytanko, które liceum w Gdyni wybrać gdy zależy mi na dobrym... Nie polecam (1) Witam. Jestem absolwentem gimnazjum nr 7 w Gdańsku. Pierwszy rok w tym... Branix Nauka gry na pianinie (1) Witam wszystkich.Poszukuję kogoś na terenie Gdańska kto nauczyłby mnie gry na... uczeń B.dobrze wyszkolona kadra! Stosunkowo niewysokie koszty! Polecam PANA LESŁAWA na instruktora! (1) Jak komuś opowiadam, że moje wykłady z prawa jazdy były ciekawe i nie było... Amanda Geodezja i kartografia czy inżynieria srodowiska (1) Witam. Wyruszam na tegoroczne studia, stoję przed wyborem odpowiedniego... Agata Prace MGR INŻ Projekty - DROGI Bud. OGÓLNE i ENERGOOSZCZĘDNE (1) Witam Jestem absolwentem budownictwa z kilkuletnim doświadczeniem zawodowym... Tomek Najlepsi z najlepszych! (1) OSK Speed poleciła mi moja kuzynka. Super atmosfera na lekcjach z teorii,... Wiola