Pan Lesław (1) Polecam wszystkim! Dziękuję Panu Lesławowi za przygotowanie do egzaminu,oraz... Adrian Łatka Świetna szkoła ! (1) Jestem absolwentką III LO w Sopocie i jedynie co mogę powiedzieć to to, że... Aleksandra Polecam (1) Rewelacyjna kadra, bardzo dobrze zarządzana, która przede wszystkim stawia na... mama
AL Car Najlepsza Szkoła (1) Najlepsza szkoła Polecam!!! Super podejście do kursantów , miła atmosfera .Po... Magdalena K Robson :) :P (1) Polecam Al-Car nie ma lepszej szkółki atmosfera przyjemna i podejscie do... Robson :) :P Polecam (1) Niedawno zdalam prawo jazdy w Pordzie jako instruktora polecam pana Jacka w... Madziula Polecam (1) Przez 30 godzin w innym ośrodku nie nauczyłem się tyle co przez 4'dodatkowe... Marek Polecam (2) Jestem w drugiej klasie, na profilu mat-fiz i jestem jak najbardziej... Uczeń Bardzo dobrze poza jednym (2) Serdecznie polecam, poziom nauczania wysoki i wymagający. Nie polecam jednak... HKGhghf Polecam gorąco!!!! (1) Bardzo polecam szkołę Sorriso szczególnie dla zabieganych i zapracowanych.... Basia Nie taki egzamin straszny, jak go malują :D (1) Panie w biurze egzaminów w PORDzie są miłe i cierpliwie odpowiadają na... MIMI Najlepszy ośrodek szkolenia kierowców (1) Po kursie w Jankarze egzamin praktyczny to tylko formalność. Dziękuję całemu... Natalia Gąska Polecam wszystkim przyszłym kursantom. :) (1) Bardzo sympatyczni i profesjonalni instruktorzy sprawnie i w przyjemnej... Zadowolona kursantka Dzięki :) (1) Polecam Michała Ozge , dzięki niemu zdałem za pierwszym razem egzamin .... Mateusz Złota Rybka polecam (1) Z całego serca polecam Żłobek Złota Rybka. Do żłobka chodzi swoje moich... Ola Koszty studiowania w Gdańsku (1) Mam pewnego rodzaju problem. Od dłuższego czasu staram się namówić rodziców... Gerkhan Katastrofa (2) To co dzieje sie w tej szkole to jedna wielka masakra. 2 tygodnie przed... Zawiedzony słuchacz Nie polecam (1) Gimnazjum słabe pod względem poziomu nauczania i współpracy z uczniem.... Wiki opinia (2) W sumie to trochę się rozczarowałam. Teoria świetna tu nie mogę złego słowa... v Szkolenie z języka angielskiego (1) Pani Magda jest profesjonalną i przesympatyczą lektorką. Angielski z nią to... Anna