super)) (1) Zawsze miło i profesjonalnie,zawsze uśmiechnięte Panie potrafiące doradzić vienna Bardzo Polecam! (1) Bardzo dobra szkoła jazdy. Moim instruktorem był p. Radek. Jestem bardzo... Patryk Polecam wszystkim przyszłym kierowcą!! (1) Polecam OKS JANKAR i pana Dariusza Leszczyńskiego. Jazda upłynęła w miłej,... Adrian Wydrowski
Proszę o opinię n/t kierunku technik informatyk (17) Interesuje mnie przekwalifikowanie się, do tego informują, że kierunek za... Kasia Serdecznie polecam! (1) Serdecznie polecam Pana Andrzeja, to najlepszy instruktor jakiego poznałam.... Marianna Polecam! (1) Do Viva la vida na język hiszpański trafiłam w tym roku i jestem bardzo... M.E. Kat c+e gorąco polecam szkołę POLDEK (1) Profesjonalne przygotowanie, elastyczne godziny. Duży plus za to że przed... Łukasz odradzam (1) Poziom nauczania - to czytanie notatek, każda osoba mogłaby czytać książkę... Karolina Polecam (1) Zapisałem się na kurs a i b w tej szkole za namową znajomych i efekt jest... Bartek K. najlepsza szkoła w 3miescie! (1) Zdałam za pierwszym razem i to dzięki pani Gosi. Panie w sekretariacie oraz... Alaa Opinia byłej uczennicy. (2) Uczęszczałam do Gimnazjum numer 3 w latach 2005-2008. Niestety, dobrej opinii... PinkiePie Odradzam (2) Dobre wyniki matur pompują ego nauczycieli, podczas gdy każdy bierze jakieś... cześć Nie polecam (2) Podejście szkoły Yamaha do nauki muzyki może i dobre, ale podejście tej... Wojciech POLECAM!!! (1) Serdecznie polecam tą szkołę. Świetne i profesjonalne podejście, ciekawie... Weronika XV LO czy XIX w Gdańsku? (2) Witam, mam dylemat które liceum wybrać najpierw - XV czy XIX w Gdańsku.... KaMa TAK! (1) Teoria i praktyka zdane za pierwszym razem więc o czymś musi to świadczyć :)... Ona. pisanie prac (1) Uwaga!!!! przestrzegam przed niby doktorantka z 8 letnim doświadczeniem żal !... Właściwe podejscie sposób przekazywania i nauczania na najwyższym poziomie (2) zaangażowanie instruktorów 100% do tego sposób w jaki przekazują wiedzę i... Michał Polecam (2) Bardzo fajna szkoła robiłem kurs łączony na B i A2 wszytko zdane za pierwszym... Anonimowy Polecam OSK Oliwka - kat. A (1) W OSK Oliwka miałem wykupione tylko kilka godzin. W ciągu tych 5-6 godzin... Przemek