Bardzo polecam szkołę Matsuri :) (1) Bardzo polecam szkołę języków orientalnych, bardzo mili lektorzy z ogromną... Paulina Martolandia - Niepubliczne przedszkole (1) Bardzo polecam przedszkole Martolandia na Morenie - dziecko uczeszczalo przez... Anna Nie polecam (2) 3 LO w Sopocie jest jednym z najgorszych liceów w Trojmieście. Dobrych... Luki
POLECAM! (1) Serdecznie polecam szkołę Expert! Miałam przyjemność jeździć z Panią Iwoną ,... Dominika Najlepsi instruktorzy! (1) Jazdy z panem Jackiem to czysta przyjemność. Miałam też kilka dodatkowych... Dorota Najlepsza szkoła języków orientalnych (1) Wspaniali lektorzy, którzy są w pełni zaangażowani w swoją pracę. Zajęcia... Dorota M Dramat (1) Ogólnie to nie polecam tej szkoły. Uczniowie klas trzecich otrzymali... Absolwent Njalepsza LKA (1) W trójmieście nie znajdziecie lepszej. Pomimo wieku (50+) i ogromnego stresu... Hania Bardzo dobra szkoła (1) Placówka jest świetna i ma ogromny potencjał. Zaplecze szkoły zapewnia... Rodzic Delta :najlepsza szkoła jazdy w Gdańsku !!! (1) Serdecznie polecam szkołę jazdy Delta Super atmosfera, szkoła daje wiele... Patryk Polecam! (1) Teoria przekazana w bardzo ciekawy sposób przez Pana Janusza.Jazdy z panią... Przemysław Szczerze polecam - zdane za 1 razem (1) Naprawdę szczerze polecam te szkołę. Bezbłędnie przygotowali mnie do egzaminu... Aleksander Z. Polecam wszystkim! (1) Wystarczyło trochę ponad 30h, aby nauczyć mnie prowadzić samochód do takiego... Sebastian Zdane dzieki Delcie! (1) Począwszy od miłej pani w biurze, przez porządnego i żywego wykładowce,... Mariusz Charytoniuk Pan Janusz i Pan Rafał (1) Bardzo serdecznie polecam szkołę nauki jazdy Speed. Zajęcia z rewelacyjnym... Nikola Dubieńska Szkoła jazdy na "6" (1) Polecam wybór szkoły jazdy SPEED, wykłady z panem Januszem na wysokim... Agnieszka Egzamin (1) Zdałam wczoraj za 2gim raZem.Z całego serca polecam egzaminatorke Panią... Aga Najlepsza szkoła jazdy w Trójmieście. (1) Świetnie przeprowadzone wykłady przez Łukasza oraz otrzymane materiały... Ela Egzamin zdany (1) Dokupiłam kilkanaście godz jazdy w L-ce i to był bardzo udany wybór. Dzięki... EwaEwa :) (1) Polecam szkołę super instruktorzy zwłaszcza instruktor Justyna swietna babka... Dominika