Szkola godna polecenia (1) Polecam bardzo szkole osk speed. bardzo dobrZe przygotowuja do egzaminow,... Natalia Kat. A - POLECAM!! (1) B.Polecam nauke ze szkola Elka dla kat.A. Genialny instruktor p. Piotr... Michal Jesteście najlepsi!!! (1) Serdecznie polecam GDprawko i gratuluję takiej szkoły.. Teoria w trybie... Justyna
Polecam !!! (1) Pełna profesjonalność a także bardzo miło spędzony czas. Świetne... Ewelina Polecam (1) Do Akademii Prawa Jazdy dotarłam z polecenia wielu osób. I nie żałuję, że tym... Diana Drugi stopień w Sopockiej Szkole Wyższej (2) Zacznijmy od poziomu nauczania, wysoki i bardzo profesjonalny, uczą... Mirek Kulewicz Polecam (1) Polecam w 100%.Profesjonalizm i miła atmosfera. Kursant Duża, fajna szkoła (1) Skończył ją mój mąż, kończy syn. Właściwie nie kończy bo się okazało, że... Agnieszka Beznadzieja (3) Poziom nauczania jest bardzo słaby, wiele osób, które ukończyły tą szkołę... Absolwent Super przygoda !!!! (1) Zdałem za 2 razem przez swoją głupote, ale byłem bardzo dobrze... Daniel Świetna szkoła jazdy Polecam!!! (1) Jeżeli ktoś ma opory przed prowadzeniem auta, to w tej szkole się ich... Sylwia J.D. Bardzo dobre przedszkole (1) Świetne przedszkole, zaangażowane nauczycielki, znam przedszkole od 6 lat... Rodzic Z czystym sumieniem POLECAM (1) długo szukalam odpowiedniej szkoły nauki jazdy. Wszyscy znajomi polecili mi... Kamila S Bardzo dobre liceum (1) Wysokie zaangażowanie nauczycieli, klasy interdyscyplinarne, wiele dni... MxMx Polecam podstawówkę i gimnazjum (1) Według mnie szkoła bardzo dobra ,lecz dyrektorka nie dba o kupowanie... gal anonim doradztwo zawodowe (1) Witam, czy ktoś wie gdzie można ukończyć studia podyplomowe 'doradztwo... Ewka potszebny nauczyciel j.niemieckiego dla dziecka (1) Szukam nauczyciela j.niemieckiego dla 9cioletniego dziecka. Lekcje w czasie... seal77@wp.pl Dziękuję za przyjemną jazdę! (1) Pan Jacek, to spokojny i niezwykle sympatyczny instruktor. Kilka lekcji... H. Super przedszkole (1) Bardzo ładne przedszkole, przestronne sale . Sympatyczne przemiłe panie,... Karolina Ocena akademii (1) Wykładowcy z poczuciem humoru i potrafiący wykładać nudne rzeczy w ciekawy... Filip