Genialnie (1) Po zmianie dyrekcji, szkoła zmieniła się diametralnie. Jest teraz o wiele... Siubudupu Polecam ! (1) Bardzo serdecznie polecam naukę jazdy z Panem Arturem, miła atmosfera wraz z... Agata I Lo a II LO Gdańsk (1) Hej W tym roku rozpoczynam naukę w Liceum. Planuję pójść na profil... Niepewna
Szkoła z poziomem (1) Za rok maturki i już się boje na samą myśl, że będę musiał... tą szkołę... A Morskie Przedszkole - wątpliwości związane z rekrutacją (14) Witam. Mój post jest skierowany głownie do Mam, które chciały od września... Mama Przedszkolaka Bez rewelacji (1) Przedszkole bez rewelacji. Mój syn chodził rok czasu do tego przedszkola.... Magda WSTYD (5) Co to za szkoła w ktorej jest tyle przemocy od tylu lat... Niby ochrone macie... Ala Zdecydowanie polecam! (1) Profesjonalna szkoła z bardzo miłą atmosferą! Szczególnie polecam instruktora... Magda Polecam (1) Z czystym sumieniem polecam tą szkołę.Najlepsza w Gdyni. Monika Super szkoła (1) Dużo godzin z języka obcego, praktyki w super firmach. Polecam każdemu. Maja Zdecydowania polecam :) (1) Wszystkie egzaminy zdałam za pierwszym razem. Nie mogłam wybrać lepszej... Julia Czas oczekiwania (1) Przecież czekanie 3 tygodni na egzamin to komedia. Ktoś kto popełni błąd na... Komediant Szkoła ogromna z wieloma problemami (1) Nauczyciele w większości bardzo młodzi i niezbyt doświadczeni, na... Olga Świetna szkoła (1) Polecam wszystkim Akademie Prawa Jazdy. Podczas zajec panuje przyjemna... Dominika Warsztaty dla dzieci w szkołach (1) EcoArt - Akademia Kreatywności zajmuje się prowadzeniem kreatywnych... Magda Wspaniałe przedszkole! (1) Cudowne przedszkole, pięknie wyposażone, otoczone parkiem z przeznaczonym... Monika Super!!!! (1) Jak najbardziej polecam i jeszcze raz polecam i mogę tak bez końca! Nauka... Ola Najlepsi :) (1) Jak najbardziej polecam szkołę jak i Pana instruktora Rafała Grabowskiego... Natalia Ania (1) Polecam zdałam za pierwszym podejściem Dziękuję Andrzej Dziękuję Przemek Ania Przedszkole nówka sztuka zapowiada się wspaniale! (1) Przemiła Pani Dyrektor! Przedszkole zapowiada się wspaniale! Świetne sale,... Magda