Przedszkole nówka sztuka zapowiada się wspaniale! (1) Przemiła Pani Dyrektor! Przedszkole zapowiada się wspaniale! Świetne sale,... Magda Jak najbardziej na TAK! (1) Szkoła dobrze wyposażona, poziom jak najbardziej na plus, nauczyciele cudowni... Natalia Wspaniałe przedszkole (1) Bardzo polecam!!! Znam kadrę, ponieważ syn uczęszczał do klasy, w której... AnnaMikołajewska
Polecam dobra szkoła (1) Nauka w tej szkole to czysta przyjemność. Bardzo dobre przygotowanie do... Dawid Najlepsza szkoła w Trojmiescie (1) Dzięki L-ce udało mi się zdać egzamin państwowy w całości za pierwszym razem.... marcin olesiak NOVA CENTRUM EDUKACYJNE POZNAŃ (1) Chodziłam do tej szkoły w Poznaniu i zdecydowanie nie polecam!! Straszna... K Polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Witam, odbywałem kurs prawa jazdy w Akademii i jestem bardzo zadowolony.... Paweł Jaroszewski Polecam GDprawko i instruklora Łukasza (1) Z czystym sumieniem mogę polecić szkołę GDprawko. Wykłady prowadzone przez p.... Karolina bardzo polecam! :) (1) Do szkoły Jankar trafiłam dzięki mojej Przyjaciółce, która miała podobne... Ula Polecam!!! (1) Jestem świeżo po zdaniu egzaminu (zdane za 3 razem). Polecam z całego serca... Michal K polecam!!! (1) Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.....Moje dziecko nie dostało się... Monika Rewelacyjna! (2) W mojej ocenie jedyna i najlepsza. Pełen profesjonalizm, ludzie pracujący w... Bartosz polecam ))) (1) jako babcia trójki wnucząt, nadal czynna zawodowo i niemogąca osobiście... Bogusia Zdałam za pierwszym razem (1) Z pomocą dwóch wspaniałych instruktorów: Michała Prażmo i Krzysztofa... Patrycja B Moja kochana szkoła (1) Mam ogromny szacunek i wyrazy uznania do Gimnazjum nr 8 w Gdańsku na ulicy... Alicja Maćko Super (1) Po 5 letniej przerwie od ostatniego nieznanego egzaminu praktycznego... Iwona Serdecznie polecam! (1) Bardzo serdecznie polecam kazdemu w każdym wieku tą szkółkę. Wyklady sa... Klaudia Marzena kat.D (1) Witam przyszłych kursantów! Jeżeli w chwili obecnej szukacie Państwo Ośrodka... Marzena Piotr Kruszona najlepszy instruktor (1) Jeśli szukacie cierpliwego i miłego instruktora, który wszystko bardzo dobrze... H Egzamin zdany w pierwszej próbie - Najlepszy OSK w Trójmieście (1) Witam, chciałbym z czystym sumieniem polecić naukę w OSK Mini - w jednej z... Maciej Jackowski