POZYTYWNY EGZAMINATOR JACEK NAPIÓRKOWSKI (1) Witam bardzo serdecznie , dzisiaj za drugim podejściem udało mi się zdać... Ariel Polecam (1) Pełna profeska, trafiłem z polecenia i sam szczerze polecam wszystkim tym... Bartosz Szkoła podstawowa GEDANENSIS w Brzeźnie czy II STO na Kartuskiej?? (28) Witam, Czy ktoś może wypowiedzieć sie na temat tych 2 szkół ?? jakieś wady i... aliska1
Świetna szkoła (1) Bardzo fajna atmosfera podczas jazdy, konkretna obsługa biura, profesjonalny... Patrycja Super szkoła (1) Nauka w tej szkole jest przyjemnością, nie stresem. Szkoła zapewnia poczucie... Zadowolony rodzic Polecam gorąco (1) Wspaniała szkoła i wspaniała kadra. Prawdziwa rodzinna atmosfera i chęć... Ela S. mama - opinia (2) Tę szkołę można stawiać za WZÓR dla innych szkół. W tej szkole nauczyciele... mama goraco polecam (3) moj jedyny sluszny wybor - Maestria! szkola na najwyzszym poziomie!... la_bruja Najlepszy wybór! (1) Polecam OSK GDPrawko wszystkim, którym zależy nie tylko na zdaniu prawka, ale... Agnieszka Podwodna Kraina (1) Super nowe przedszkole z potencjałem .Otoczone parkiem z dwoma placami zabaw... Arek Kurs indywidualny - świetny wybór (2) Zdecydowałem się na kurs indywidualny w szkole KK Lingua dzięki najwyższym w... Paweł Gorąco polecam! (1) Polecam OSK Alda, oba egzaminy państwowe zdane za pierwszym razem. Chodź... Julia Najlepsza Szkoła Jazdy! (1) Szczerze polecam "Jankar". Egzamin na Kat B zdałem bez najmniejszego problemu... Patryk Najlepsza szkoła w Gdyni (1) Bardzo polecam Akademię, a w szczególności Pana Marka Klimczaka, który... Kuba kat C (1) Dziekuje panu Ryszardowi i Maciejowi za perfekcyjne przygotowanie do... Mateusz Egzamin praktyczny (1) Za pierwszym razem trafiłem na takiego buca, ze to szkodaa gadać, ale... Jerry Polecam (1) Uczyłam się w szkole LA MANCHA w Gdyni j.hiszpańskiego (obecnie ją kończę).... Nowa ja jestem bardzo zadowolona (1) Moje dziecko chodzi do tego przedszkola 3 rok,teraz zapisałam drugie... rodzic Polecam w 100%! (1) Moja przygoda z prawem jazdy zaczęła się 8 lat temu - wówczas trafiłam na... Marta B+E (1) Mocno POLECAM!!!! Bardzo elastyczna firma, bez najmniejszego problemu, można... Ksiazek