Moim zdaniem najlepsze szkolenia w trójmiescie (2) Korzystamy ze szkoły Openmind już kolejny raz (szkolenia otwarte jak i... Karolina Polecam! (1) Witam. Serdecznie mogę polecić Przedszkole MegaMocni na Zaspie! Nie wiem o co... Rodzic Szkolenie BHP nie musi być nudne (7) przekonałem sie o tym uczestnicząc w szkoleniu okresowym bhp dla... projectmenager82
Polecam Panią Bożenkę (1) Najlepsza szkoła teoria super prowadzona Jazdy z P.Bożeną to czysta... kobieta tylko dla bardzo ambitnych dzieci bardzo ambitnych rodziców (1) Dziecko nietypowe, z potrzebami nieco bardziej indywidualnego podejścia, nie... doktorka Polecam! (1) Nie jestem w stanie znaleźć odpowiednich słów żeby opisać jak bardzo jestem... Paulina KK LINGUA (2) Z pełną odpowiedzialnością polecam KK Lingua! Szeroka oferta usług oraz... Monika ŁUKASZ R (2) Witam polecam Alicje. Super poziom nauczania wykupilem 20 godzin ponieważ... Łukasz Polecam z całego serca (1) Ukończyłam tą szkołę ponad rok temu. Dzisiaj porównując się z moimi kolegami... KG Najlepsza sekretarka (3) W Szkole Prusa kończę liceum i jestem bardzo zadowolona, mogę polecić... Sluchaczka ZDECYDOWANIE POLECAM! (1) Polecam Akademię Prawa Jazdy w Gdyni. Do szkoły trafiłam przeglądając opinie... Kinga Podziękowanie !! (1) Serdecznie dziękuje Bardzo polecam ośrodek Jankar!!! Polecam wszystkim Pana... Jarosław Żywicki Niesprawiedliwość i reżim dyrektorki (2) Kiedy pierwszy raz zobaczyłem dyrektorkę sprawiała wspaniale wrażenie. Potem... Szajbus POLECAM !!! (1) Świetna szkoła! Daria Pozytywna (1) Świetna kadra zaangażowanych entuzjastycznych nauczycieli. Bardzo bogata... Julia Najlepsza szkoła! (1) Gorąco polecam OSK Delta! Kiedy zapisywałam się na kurs nie do końca... Kasia !!! Jacek Suszyński !!! (7) Co tu wiele pisać?!? Wystarczyło wykupić u pana Jacka Suszyńskiego 10 godzin... Trond Volden English Factory, czyli angielski po czterdziestce :) (1) Czy chcesz: uruchomić swój angielski? zyskać językową pewność siebie?... Planszowka Podstawówka z hiszpańskim (2) Szukam informacji na temat szkół podstawowych oferujących dzieciom naukę... mama Lepiej nie można trafić!!!! (1) Bardzo polecam wczorajszy egzamin kat A zdany za pierwszym razem. Zaczynając... Amadeusz