Gorąco polecam (1) Pani Magda to świetna lingwistka, ciekawie prowadzi zajęcia, zarówno z... Krzychu Gorąco polecam ! (1) Polecam gorąco- Pan Jerzy Domański człowiek nieoceniony - zdany egzamin dziś... Marta.Marta Polecam Akademię Prawa Jazdy !!!! (1) Serdecznie polecam każdej osobie, która się zastanawia nad wyborem szkółki -... ania :)
brak inicjatywy (1) Siłą napędową przedszkola są wychowawcy. Niestety brak entuzjazmu ze strony... Luka Nie polecam (3) Z całego serca nie polecam tej szkoły. Nauczyciele nie są nawet za uczniami a... Anonim Polecam! (1) Bardzo dobry kurs, przygotowujący do ZDANIA egzaminu :) Teoria- w milej... Natalia najlepszy ośrodek szkolenia kierowców !!! (1) szczerze polecam wszystkim przyszłym kierowcom ośrodek JANKAR.... Emilia wozki widlowe (2) Bardzo slabe szkolenie. Dlugo, kolejki do wozka. 10 osob i jeden wozek -... 2014 Serdecznie polecam (1) Z całego serca polecam OSK Jankar!!! W szczególności pana Darka, najlepszy... Natalia Egzamin zdany za pierwszym podejściem! (1) Polecam szkołę OSK MINI! Zajęcia teoretyczne przeprowadzone w bardzo ciekawy... Agata Polecam (1) Wszystkim polecam,super szkoła mile Panie w biurze. Bardzo polecam Panią... Andzelika Miło będę wspominać :) (1) Jestem bardzo zadowolona z usług rondo bisu nie zamieniłabym na żadną inną... Iza Z czystym sercem polecam (1) Bardzo polecam, szczególnie Pana Zbyszka dzięki któremu zawsze wiedziałam, że... Natalia Masakea (1) Najgorsza szkoła do jakiej chodziłem ! Nauczyciele myślą że szkoła to państwo... Absolwent Świetna szkoła rozwijająca dzieci (1) Bardzo dobra szkoła dla dzieci zdolnych, chcących rozwijać swoje... mama ucznia Kat C, C+E, kwalifikacja (1) W OSK VEKTRA odbyłem szkolenia na kategorię C, C+E oraz kwalifikację, które... M Very good teacher - fully recommend! (1) I'm from Mexico and I decided to start learning polish with Ada. When I... Andrea Bardzo Polecam (1) Wszystkim Rodzicom bardzo polecam zarówno żłobek jak i przedszkole "Sprytne... Dorota Polecam (1) Polecam, instruktorzy potrafią dobrze przygotować do jazdy oraz egzaminu,... Filip Najlepszy OSK w Gdańsku! (1) Teoria zdana za drugim razem (ale to tylko moje lenistwo), praktyka za... Dagmara