POLECAM !!! (1) Szybko , tanio ,profesjonalnie i bez stresu.Egzamin zdany za pierwszym... Paweł POLECAM SZKOŁĘ RONDO BIS JAKO NR 1 W TRÓJMIEŚCIE! (1) Bardzo polecam ten ośrodek szkoleniowy a szczególnie moich instruktorów... Halina Polacam JASMAR (1) Jeśli chcesz nie tylko zaliczyć kurs na kwalifikowanego pracownika ochrony... Andrzej D.
Jazdy z Panem Rafałem Wawer 😊 (1) Jeżeli chcesz, żeby nauka prawa jazdy była ciekawa, a kurs był przyjemnością... Ola Przeludnienie (1) Podstawowa bolączka tej szkoły to zbyt dużo dzieci jak na możliwości szkoły.... Marek Polecam ;) (1) Polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców "Jankar" w Redzie wszystkim,którzy pragną... Paweł Długowolski POLECAM (1) Chcialam wykupić jazdy dodatkoweDo GDprawko trafiłam z polecenia i jest za to... Martyna Moja Opinia (1) Ja chodziłem do tej szkoły 10 lat (od zerówki przez 6 klasę podstawówki po 3... kuba Ciężkie SZycie odzieżowca, (1) Po 4 latach spędzonych w murach ZSZ9, muszę stwierdzić z bólem, że szkoła... Moje znaki szczególne to zachwyt Opinie o Szkole TE Vizja na Piekarniczej w Gdańsku (3) Witajcie, Jakie są wasze spostrzeżenia na temat szkoły Vizja na Piekarniczej... Tomek Serdecznie polecam (1) Uczęszczam do IX LO od tego roku i szkoła wywarła na mnie pozytywne wrażenie... Maja P. Janusz Sowa jest the best! (1) Do Elka School trafiłam głównie z polecenia znajomych i pozytywnych opinii w... Natalia Dziękuje Gd prawko i mojemu kochanemu instruktorowi (1) Dzięki Łukaszowi i naszym jazdom zdałam za pierwszym razem a nie jestem... Szybowiec to nie samochód Zalezy na co i na kogo sie trafi... (1) Jesli chodzi o atmosfere w szkole to kwestia tego na jaka klase/wychowawce/... absolwentka Polecam Osk Mini i Instruktora p.MARCINA :) (1) Ciekawe zajęcia teoretyczne, nie da się na nich nudzić :) super że można... Karolina ;) Najlepsza szkoła!! (1) Najlepsza szkoła, najlepsi instruktorzy, w szczególności Pan Darek który... ... Świetnie! (1) Bardzo fajna szkoła jazdy! Chodziłam na indywidualne z części teoretycznej i... Sandra Najlepszy wybór dla naszych dzieci (11) Mam porównanie 3 szkół Lingwisty, GASP i ISG - starsza córka. ISG jest... Anita Sz. Polecam. :) (1) 1 marca kurs zaczety, skonczony w polowie kwietnia. Na egzaminy trzeba bylo... Agata Kat.C +E (1) W kwietniu robiłem kurs na kat.C+E, moim instruktorem był Pan Szymon... Mariusz Poskrop