nauka (1) szkoła uczy bardzo solidnie, jestem na emeryturze i żeby się w domu nie... edd Szkoła idealna dla każdego !!! (1) Zobaczyłam w gazecie ogłoszenie dotyczące kierunku technik masażysta i... Olga Super szkoła z duszą! (1) W tym roku zostałem absolwentem II LO w Sopocie. Z czystym sumieniem polecam... Absolwent
Słownik (1) jesli ktoś tak jak ja konczy pracę inzynierską po angielsku z budownictwa i... Bytek Szkolenie (1) oczywiście, że nie musi byc nudne. ja np. uczestniczyłem w szkoleniu... Adam Tegoroczna maturzystka (1) Pani Anna przygotowywała mnie do matury z j. polskiego i angielskiego w tym... Patrycja sport i nauka idą w parze (2) szkoła pomimo, że ma profil sportowy nakłada duży nacisk na naukę przedmiotów... Magdalena Szymańska Zdecydowanie polecam !!! (2) Szkoła godna polecenia każdemu rodzicowi, który pragnie aby, jego pociecha... Rodzic Dobrze że to przeszłość (2) Kilka miesięcy temu skończyłam tę szkołę i wreszcie odetchnęłam z ulgą.... Abc Do poprawy. (1) Jeżeli chodzi o nauczanie uważam że zasługuje na wysoką ocenę, zatrudnia... Maga Polecam całym sercem (1) Wraz z Mężem mieliśmy przyjemność przygotowywać się z Zuzanną do porodu. W... Emilia Jako trzeźwo patrzący rodzic oceniam placówkę OK. (2) Nie rozumiem tych dziwnych opinii niezadowolonych mamuś i tatusiów-ciężko... Tata Mariusza z "Delfinków" Bardzo polecam szkole OSK Alfa! (1) Cały kurs przeszedł sprawnie. Nie mam zarzutów co do jakości usług, a także... Weronika 10/10 (1) Bardzo polecam, profesjonalna szkoła, bardzo przystępna cena i przede... Zofia EGZAMIN C i Natepnie C+E (1) we wtorek9 maja o godzinie 19 mialem egzamin na kat.C+E(zacząlem o 20 z... MARIUSZ Poskrop Zdałem bez problemu jeżdżąc z Panem Darskim (1) Dziękuję calej APJ za przygotowanie do egzaminu. Jazdy z Panem Darskim to... mlody Szkoła jazdy z powołania. (1) Przystępny sposób nauczania teorii, dzięki czemu bardzo łatwo zapamiętać... Natan Bryl Świetna placówka (1) Jestem zachwycona tym jak bardzo panie nauczycielki starają się zapewnić jak... Magda Szkoła z tradycjami i przyjazna uczniom (1) Jestem absolwentką tej szkoły. Nie miałam tego szczęścia by skorzystać z... absolwentka Szkoła, do której zawsze chce się wracać. (1) Jak najbardziej polecam szkołę. Byłam, jestem i będę związana z nią... Olka09