Duże wsparcie, nauczyciele mają ogromną wiedzę. (1) Nauczyciele z ogromną wiedzą, która potrafią bardzo dobrze przekazać.... Karolina Ptak Najlepsza szkoła (1) Najlepsza szkoła Polecam każdemu. Trafiłam tu przypadkiem. Zajęcia b. mi się... Iwona D. Zdecydowanie polecam (1) Ja również mogę zdecydowanie polecić tę szkołę, a jeszcze bardziej "spiritus... Ewa
Wdzięczna Chojniczanka (1) Dzisiaj zdałam egzamin pod okiem Pana Tomka Trzebiatowskiego i jestem pod... Super! (1) Wszystko w jak najlepszym porządku. Zdane za pierwszym podejściem. Szczególne... Gosia Polecam (1) Po kilkuletniej przerwie w zdawaniu prawka, postanowiłam w końcu ponownie... Marzena Profesjonalizm i zaangażowanie (1) Polecam każdemu przyszłemu kierowcy, rzetelnie przekazanywana wiedza w... Adam Znakomita szkoła języka angielskiego w Sopocie (1) Szczerze polecam tę szkołę , córka chodzi już czwarty rok, świetny poziom... Ania Simeone Gorąco polecam (1) Bardzo dobra szkoła. Zdałam za pierwszym razem. Szczególnie polecam pana... Zofia komor bardzo fajna i pozytywna szkoła (1) Bardzo dobry poziom nauczania, dużo zajęć dodatkowych, świetne nauczycielki. Anna zwalnianie (1) starych nauczycieli masakra dziecko ma nauczycielkę ukochaną przez 2 lata... matka Filip - opinia (1) Bardzo serdecznie polecam tę szkołę! Bardzo mili instruktorzy którzy przede... Filip Spoko (1) Polecam każdemu, dobrzy instruktorzy, samochody do nauki również :) Adam Pomocyy (1) Siemanko ludzie ogolnie strasznie chcialem isc na budowlanke ale zje** mature... Ciekawy Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z wyboru szkoły, nauka teorii jak i praktyki została... Agnieszka Dno dno i jeszcze raz dno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Jacy nauczyciele taka szkoła, Najlepszym dowodem ,,jakości'' tej placówki... b.r. prawdziwy lider! (1) Z Panem Jackiem miałam tylko 4 h jazdy przed egzaminem w pordzie. Przekazał... Alicja kiepsko (6) Szkoła z roku na rok dużo gorsza.Pani dyrektor upycha dzieci spoza rejonu... Matka Zadowolona (1) Dziś zdawalam egzamin kategorii B,mimo ogromnego stresu zdałam za pierwszym... iwona Najlepsza atmosfera jaką można znaleźć (1) Zdecydowanie polecam szkołę dla osób, które szukają przyjaźni na całe życie.... XYZ