Jak zdać egzamin na Prawo Jazdy za pierwszym razem? (1) Czuję się zobowiązany wystawić szkole najlepszą opinię, gdyż oprócz... Piotr Godna polecenia (1) Zdecydowanie polecam! - Indywidualne podejście do kursantów, - możliwość... Karolina PARKING WSB Gdansk (1) Odwieczny problem z parkowaniem w wekendy ochrona odsyla z kwitkiem nie ma...
Odradzam (1) Duża presja ze strony dyrekcji na wyniki, wiąże wielu nauczycielom ręce na... absolwentka innego liceum Naprawdę warto! (1) To szkoła, w której czułam, że się rozwijam. Jestem wdzięczna nauczycielom,... absolwentka Bardzo dobra szkoła (1) Bardzo dobra szkoła. Profesjonalna obsługa. Spokojny instruktor - i co... Bartek Charycki Informatyka zaocznie (1) Witam mam pytanie studiował ktoś informatykę na WSZ w Gdańsku . Jestem ciekaw... Radek Instruktor Dariusz MIłosz (1) Pan Dariusz Miłosz z Pruszcza kompletnie nie fachowo i bez profesjonalizmu... kursant 4LO (1) Szkoła w Nowym Porcie jest bardzo dobrą placówką oświatową. Zarządza nią... Tomek Polecam! (1) Egzamin zdałam za pierwszym razem. Instruktorzy nauczyli mnie pewności i... Oliwia DC - opinia (1) A ja myślę, były absolwenci - kobieto, że przesadzasz mocno z tą swoją... DC FAJNA SZKOŁA POLECAM (1) Uważam,że to bardzo fajna szkoła , szczególnie polecam ją osobom... karolina Za pierwszym :) (1) Polecam serdecznie , zdane za pierwszym dzięki Panu Michałowi Cieplińskiemu ,... Arek Wansel Lepszej szkoły nie znajdziecie!!! (1) Najlepsza szkoła. Teoria i praktyka zdane za pierwszym razem, a dodam, że... Agnieszka Gręda POLECAM (1) Najlepsza nauczycielka w szkole- Pani GOHR. Świetna, z poczuciem humoru.... A Lepszej szkoły nie znajdziecie !!! (1) Najlepsza szkoła! Teoria i praktyka zdana za pierwszym razem, a dodam, że... Agnieszka Gręda Polecam! (1) Miałem okazję jeździć z Arturem, co bardzo wszystkim polecam. Jest bardzo... georgie the spider Ocena raczej dla egzaminatora, nie PORDu. (1) Miałem okazję jeździć z kilkoma egzaminatorami, byli bardzo różni. Większość... georgie the spider Polecam Pana DARSKIEGO !!! (1) Najlepszy instruktor z jakim miałam przyjemność jezdzic, pełen... kursnatka Programy komputerowe (1) Czy jest tu ktoś może, kto zna się na takich programach jak SSH, Xming, Molden? Aaa