Najlepsza atmosfera jaką można znaleźć (1) Zdecydowanie polecam szkołę dla osób, które szukają przyjaźni na całe życie.... XYZ Alina opinia (1) Gorąco polecam szkołę nauki jazdy Rondobis a szczególnie polecam wspaniałą... Alina INSTRUKTOR MARIUSZ (1) Moim instruktorem był p. Mariusz z OSK "Mini" . Bardzo cierpliwy i przyjazny... Ania
Jazdy doszkalające (1) Do OSK Jedynka zgłosiłem się na jazdy dodatkowe, skusiły mnie najniższe ceny... Michał Jakie LO wybrać? (2) Potrzebuje pomocy, kończę w tym roku gimnazjum i razem z przyjaciolka chcemy... Alicja - opinia (1) W ciągu (niestety) dwóch godzin jazdy uzyskałam wiele przydatnych (na egzamin... Alicja INTSTRUKTOR (1) Polecam RONDOBIS z czystym sumieniem! Przygotowanie teoretyczne na najlepszym... Kamila Najlepszy ośrodek (1) Gorąco polecam,profesjonalne podejście do kursanta, elastyczne godziny jazd... Magdalena Pełen profesjonalizm (1) Wybrałam się w zeszłym roku na kurs wakacyjny- zajęcia teoretyczne na dobrym... O osk passat (1) Witam,z czystym sumieniem polecam OSK Passat i naukę z instruktorem Jerzym... Iwona worewie (2) Wyższa Szkoła Bankowa jest super POLECAM KAŻDEMU. Wojtek Job offer in international company without any experience / Gdańk (1) Uwaga, Uwaga, Poszukujemy osób, które chcą dołączyć do nowej międzynarodowej... Olga Sportowo żenada (1) Po zmianie dyrektora zrobiła się tragedia. Gdyby nie rodzice to nic by się... gmail Anna - opinia (1) Zapisałam się w grudniu na kurs a już w kwietniu stałam się posiadaczem prawa... Anna Sprawdzona firma, polecam. (1) Zdecydowałam się na szkołę CJOSelect ponieważ cenie sobie indywidulne... Danuta Lorbiecka Polecam optimę! (1) Dzięki panu Janowi i panu Piotrowi zdałem za 1 razem. Fachowe nauczanie, nie... Michał Polecam zajęcia z Panią Anią (1) Super nauczyciel, z podejściem. Przywiązuje wagę do jakości swoich zajęć.... MM Polecam! (1) Co tu dużo mówić.. Najlepsza szkoła nauki jazdy! Pan Janusz który prowadzi... Paula Fajnie :) (1) Bardzo nam się podobała nauka w Moose. Przygotowaliśmy się do wyjazdu i... Marek Super żłobek (1) Serdecznie polecam żłobek Pozytywka. Wspaniała, profesjonalna opieka.... A.