Kurs (1) Bylam na kursie intensywnej grafiki komputerowej I stopnia który polecam... Ewelina Polecam (1) bardzo fajna placówka.. super Panie. moje dziecko jest bardzo szczęśliwe... Mama Polecam Pana Henryka Świtkowskiego! (1) Zaczęłam kurs w innej szkole, dwa razy poległam na egzaminie praktycznym i... Ola
Poszukuję wózków widłowych! Czy ktoś jest w temacie ma jakieś doświadczenie z ? (0) Poszukuję wózków widłowych! Czy ktoś jest w temacie ma jakieś doświadczenie z... 789 Najlepszy OSK na pomorzu (1) Najlepszy ośrodek szkolenia kierowców! Prawo jazdy zdałem 3 lata temu w... Rafał Gdzie dokumentacja ze szkoly Lastadia (1) Witam. W 73 roku moja mama zakończyla naukę w szkole zawodowej, w zespole... aQuQu Które liceum wybrać? (3) Szukam dobrego liceum z mat-fizem w Gdańsku. Waham się nad II a III LO. Obie... zuzia Szczerze polecam! (1) Po nieudanym kursie w innym ośrodku trafiłem z polecenia do Pana Jacka na... Mariusz fajna szkoła (1) Duży plus za nauczycieli. Starają się prowadzić lekcje ciekawie, często... ja Pan Marcin to nauczyciel z krwi i kości! (1) Mam bardzo dobrą opinię o Schoolout. Nigdy w życiu nie widziałem u... R. Scalakiewicz Mama - opinia (1) Nie znam drugiego takiego miejsca, jak to! Moje dziecko uczęszcza do... Mama Urodziny mojego dziecka (1) W Terefere organizowałam urodziny swojej córki w temacie Krainy Lodu. Zarówno... Marta Kosztorysant (1) Witam, firma z branży HVAC poszukuje kosztorysanta. Najlepiej studenta jako... Kamil REWELACJA !!!! (1) Polecam w 100% , instruktorzy perfekcjyjni . Każda godzina jazdy z Tomkiem... Kamil Serdecznie polecam !!! (1) Rewelacyjna Szkoła Jazdy !!! Przemiłe Panie pracujące w biurze obsługi,... Beata D. Szkoła w centrum Gdańska, przyjazna dziecku, jednozmianowa, mała i bezpieczna (1) Szkoła Podstawowa Nr 21 znajduje się tuż obok powstającego Forum Gdańsk w... Matka Gim nr 3, chcecie wiedzieć jak to tam naprawdę jest? To przeczytajcie ten wątek. (8) Jak to w każdej szkole bywa są plusy i minusy: Plusy: - większość dobrze... uczennica 3 klasy POLECAM (2) Serdecznie wszystkim polecam to przedszkole! Przede wszystkim biorąc pod... mama Szczerze Polecam (1) Bardzo fajna szkoła! Nowoczesna i dobrze wyposażona. Dużo wyjść, ciekawe... Luki Najlepszy Ośrodek w 3mieście!! (1) Na dzień dobry Panie w biurze bardzo miłe, uprzejme i cierpliwe. Szczególnie... Agnieszka D.