Polecam (1) Dzisiaj zdałem egzamin państwowy za 1 razem. Zostałem przygotowany do... Piotr 100 % (1) Gorąco polecam ! Od samego początku wszystko wyłożone jasno i klarownie.... Eveline j.ang X LO (1) Dzięki zajęciom i dodatkowej pomocy nauczyciela zdałem bardzo dobrze egzamin... Przemek
Polecam!!! (1) Trafiłam do speeda z polecenia koleżanki i nie żałuję wyboru. Wykłady super,... Malwina B. Świetna szkoła i instruktorzy którzy naucza kazdego (1) bardzo sympatyczna szkoła, fajny system gdzie każda jazda jest z inna osoba.... Weronika Szkolenia z SharePoint i wdrożenia (2) Temisto Software wspiera naszą firmę od dwóch lat. Odkąd nawiązaliśmy... Adam Wojnarowski Polecam!!! (1) Zdecydowanie polecam, świetne przygotowanie do egzaminu! Zajęcia teoretyczne... Agnieszka Najlepsza szkoła w Gdańsku!!! (1) Jeżeli wciąż zastanawiasz się gdzie szybko, rzetelnie a jednocześnie... Maciek Super (1) Wspaniale przygotowują do egzaminu, jak ktos szuka naprawde dobrej i... Ola Podziękowania dla Pana RAFAŁA G. (1) OSK SPEED wybrałam bo polecili mi znajomi wykłady prowadzone w sposób bardzo... Małgosia Pan Krzysztof Darski ☺️☺️☺️ (1) Najlepszy instruktor ,pełen profesjonalizm, super człowiek pełen wiedzy którą... Agnieszka polecamy (2) Rewelacyjne przedszkole, mają własny ogród i plac zabaw, ale moje dziecko... James78 Paula (2) Mój syn korzysta z przedszkola i jestem z niego bardzo zadowolona Paula Super Szkoła !!!!!!!!! (1) Jeździłam z instruktorem Panem Rafałem Grabowskim: REWELACJA. Szczerze... Kamila Zdecydowanie polecam szkółkę! (1) Każdej osobie która się zastanawia nad wyborem szkółki zdecydowanie polecam... Mateusz Serdecznie polecam (1) Jestem bardzo zadowolony. Zajęcia teoretyczne są prowadzone w miłej... S.F. Polecam! (1) Szkoła godna polecenia. Świetni, mili i uprzejmi teoretycy, wszystkie... Iza Bardzo dobry osk (1) Bardzo miły i zabawny wykładowca od teorii 0%nudy, opowiadał żarciki i... Marcysia okropne podejscie do dziecka i czlowieka (6) Witam moja cura chodzila tu do zeruwki jest przez ta szkole zrazona... malwina Profesjonalna Kadra Zarządzająca POLECAM ! (1) Z racji współpracy ze szkołą miałam możliwość bezpośredniego kontaktu z Panią... Sylwia