Egzamin zdany w pierwszej próbie - Najlepszy OSK w Trójmieście (1) Witam, chciałbym z czystym sumieniem polecić naukę w OSK Mini - w jednej z... Maciej Jackowski Polecam! (2) Jako była kursantka zdecydowanie polecam. Dzięki profesjonalnemu... Sylwia Polecam GDprawko :) ! (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu . Teoria poszła szybko, łatwo i przyjemnie.... Marzena
Za pierwszym razem (1) Świetne, wspaniałe, najlepsze w trójmieście OSK Delta. Zaczynając od samego... Krystian Serdecznie polecam OSK Delta! Najlepszy Ośrodek szkolenia kierowców! (1) Przede wszystkim serdeczna obsługa, która zawsze z przyjemnością udzieli... Natalia Instruktor (1) Instruktor Bogdan najlepszy Karolina L Super szkoła jazdy (1) Bardzo polecam ta szkole, fajna atmosfera, zdałam za pierwszym razem! Marysia Super (1) Wysoki poziom, taki, który pozwala na start do studiów II stopnia z... Julia S Najgorsza szkoła (2) Jeśli wybierasz się do tej szkoły to stanowczo ci odradzam (chyba, że chcesz... uczeń Darek- zdane za 1 RAZEM!!!! (1) Polecam pana Marka Klimczaka pełen profesjonalizm, super instruktor,pełen... Dariusz Chutek Polecam! (1) Egzamin praktyczny i teoretyczny zdany za pierwszym razem. Mimo, że... Marlena Profeska (1) Niema lepszej szkoly , profesjonalizm , punktualność i cierpliwość...wszystko... Magdalena Polecam OSK SPEED :) (1) Świetnie przeprowadzone zajęcia teoretyczne przez niezwykle pozytywnego pana... K. Przedszkole (1) Polecam swietna kadra margo Rewelacyjny obiekt (1) Byliśmy wraz z mężem i córką na pierwszych dniach otwartych w kwietniu.... Patrycja Najlepsza szkoła i Instruktor w całym Trójmieście! (1) Cena konkurencyjna! Kurs teoretyczny bardzo sprawnie i w przystępnych... Kalina Kucal Szybka i skuteczna nauka jazdy (1) Zdalem egzamin w PORDzie za pierwszym podejsciem bez wiekszego stresu. Moim... Mariusz Tomaszewski Polecam (1) Z czystym sumieniem Polecam miałem przyjemność jeździć z instruktorem Panem... Łukasz Piotr Kowerdej - instruktor nauki jazdy kat. A - Elka School (1) Polecam wszystkim marzącym o zdobyciu prawa jazdy kategorii A zajęcia... Adam Nie mogłam lepiej trafić :) (1) Nie mogłam lepiej trafić pełny profesjonalizm rzetelność, cierpliwość i... Magda