Kurs masażu 2w1 w szkole Anatomic. (1) Szkoła Anatomic to bardzo fajne i energetyczne miejsce. Byłem uczestnikiem... Rafał Twardowski POLECAM! (1) Bardzo polecam szkołę Obelix, prawo jazdy zdałam za pierwszym razem. Szkołę... Marika Egzamin zdany za I-wszym razem :-) (1) Moim "ojcem sukcesu" jest instruktor p.MARCIN - mimo że moja własna wiara w... K.......
MEGA POZYTYW! (1) Gorąco i szczerze polecam ten Ośrodek Szkolenia Kierowców. Zajęcia z teorii... Emilia Polecam (1) Polecam każdemu tę szkołę jazdy. Szczególnie​ polecam pan Zbigniew Jankowski;... Dominik naprawdę warto (1) jeśli chodzi o naukę jazdy, to trudno o lepsze miejsce- Pan Józef Lesiak... Aleksander Porty i Terminale (1) miły i bardzo kompetentny prowadzący, a wszystko do tego bezpłatnie. słuchacz Usatysfakconowana mama (1) Jestem zadowolona z funkcjonowania przedszkola. Panuje tam miła atmosfera.... Usatysfakcjonowana mama Kreatywne Przedszkole (1) Serdeczne, cieple Ciocie troskliwie opiekują się dziećmi. Zajęcia prowadzone... Zadowolona mama OSK Oskar - Pan Marcin (3) Polecam OSK Oskar oraz instruktora Pana Marcina. Podziwiam cierpliwość,... Kasia Polecam! (2) OSK Oskar to świetny ośrodek szkolenia kierowców, który wszystkim polecam.... Ola NIE POLECAM!!!! (1) Na początku może trochę dobrych aspektów o VII LO (niestety nie jest ich tak... anonimowy TA SZKOLA JAZDY TO STRZAL W DZIESIATKE !!! (1) Wlasnie zdalam egzamin na moje wymarzone prawo jazdy i zachecam do nauki w... Barbara Zdane za pierwszym razem! (1) Sprawnie zorganizowany kurs , bardzo mili instruktorzy ,którzy potrafią na... Adrian Pełen profesjonalizm! (1) Wykłady przebiegły szybko w super atmosferze i wyniosłam z nich ogromną... Ola Zależy od osoby (1) Aktualnie uczę się w tym gimnazjum, chodzę do drugiej klasy. Zacznijmy od... Uczennica Jest super (2) Witam. Przedszkole jest piękne po każdych wakacjach wracamy i nie poznajemy... Zadiwolona mama wspaniałe przedszkole (2) Moje dzieci biegły do tego przedszkola codziennie z radością. Panie pełne... abc Witam serdecznie (1) Kurs masażu klasycznego I i II stopnia w Gdyńska Szkołę Masażu Anatomic... Przemysław Wąsik Polecam Pana Grzegorza (1) To było moje 5 podejście do egzaminu. Wcześniej jeździłem w innych szkołach... Tadeusz