Najlepsza instruktorka-AGNIESZKA!!!! (1) Lepiej nie mogłam trafić! Agnieszka jest doskonałym instruktorem,który dzięki... Ula Polecam! (1) Zdałam egzamin za pierwszym razem!!! A to dzięki najlepszemu instruktorowi na... lala Speed the best. Jestem bardzo zadowolony (1) Bardzo polecam ten ośrodek a przede wszystkim Pana Adama. Wszystko tłumaczy... zadowolony absolwent OSK SPEED
Gorąco polecam! (1) Fantastyczna kadra, przyjaźnie nastawiona do kursantów! Miła i bezstresowa... Kinga Kiepsko (2) Słabe szkolenie, nie polecam. Braki merytoryczne prowadzącego, błędy w... Marek Zdałam za 1 razem! (1) Z przyjemnością mogę polecić szkółkę Akademia Dobrej Jazdy! Dodatkowe... Weronika Świetna szkoła prawa jazdy :) (1) Bardzo polecam powyższą szkołę jazdy! Zdałam egzamin teoretyczny i praktyczny... Gosia Polecam!! (1) Delta jest szkółką którą polecam każdemu- ze względu na instruktorów którzy... Agata Homenda polecam szkołę a na jazdy Piotra Kowerdeja:) (1) szkoła bez zastrzeżeń, miła atmosfera, przyjaźni i pomocni ludzie! Na... Sławek Serdecznie polecam!! (1) Szkoła jest naprawdę świetna, porównując ze szkołami do których uczęszczali... xxx Polecam (1) Poziom dobry, duża elastyczność i przemiła obsługa studenta. Minus - zajęcia... Absolwentka Nie polecam PWSNS w GDYNI (3) To, co dzieję się w tej szkole przerasta ludzkie pojęcie. Uwalają studentów... Anna Wszystkim ambitnym, chcącym zdać egzamin najlepiej za pierwszym podejściem polecam tę właśnie szkołę! (2) Tak absolutnie, bez przesady chcę polecić szkołę Go!Auto. Tu od pierwszego... Anna K. OSK Delta (1) Dziękuję, za solidne przygotowanie do kursu. Wszystkie trasy, które dostałam... Kinga Polecam! Kat. B (2) Pozdrawiam serdecznie szefostwo i pana Andrzeja, który prowadził zajęcia... Honorata Zawiedziony (1) Organizacja i styl "nauczania" na wydziale chemicznym to jakiś żart. Jeśli... Krispin 745 Najlepsza szkoła jazdy (1) Wszystko bardzo dobrze zorganizowane, jazdy dwa razy w tygodniu dzięki czemu... Laura Surmaj Polecam! (1) Teoria jak i praktyka przeprowadzone bardzo dobrze i zrozumiale wytłumaczone.... Damian Najlepsza Szkoła w Trójmieście i okolicach (1) Właśnie zdałam egzamin na kat.A. Ukończyłam kurs na motor podobnie jak na... Aleksandra Zdane!! (1) Po kilku godzinach jazdy przed egzaminem w OSK DELTA i kilkuletniej przerwie... Aleksandra