odp (32) Przydałaby się reforma w podejściu do ucznia i rodzica. Hierarchia ważności w... @2 Michalina - opinia (1) Bardzo polecam ta szkole. Zdałam teorie i praktykę za pierwszym razem.... Michalina Dobra szkoła - uczy :) (1) Jestem zadowolona z realizowanego kursu na prawo jazdy. Instruktor Rafał jest... Magda
Kurs kat. C (1) Bardzo profesjonalny ośrodek dający szansę w krótkim czasie bardzo dobrze... Piotr Wzorowa szkoła (1) Niska cena, fachowość, dostępność. Zdałem za pierwszym razem. Warta polecenia. Tomek Najlepsza ! (1) Jestem w IX w klasie biol- chem Większosć mojej klasy miało powyżej 155 pkt... M. Anonim - opinia (2) Po przeprowadzce szkoła zmieniła się nie do poznania. Zniknęła cała aura... Anonim Świetna atmosfera (1) Polecam każdemu, naprawdę można się nauczyć wszystkiego od podstaw. Maciej Najlepsza szkoła jazdy w Trójmieście! (1) Bardzo miła i profesjonalna nauka, bardzo szybko, łatwa dostępnosć i kontakt... Kacper Leszczyński Wojciech - opinia (1) PISZE Z WIELKIM PODZIĘKOWANIEM DLA PANA RYSZARDA RUNOWSKIEGO który w bardzo... Wojciech Kurs odpowiedzialnej jazdy (1) Widać, że instruktorom zależy na tym, żeby wypuszczać na ulicę... Paula gorąco polecam! (1) jestem bardzo zadowolona z nauki języka, miła pani, cierpliwa, spokojna... Ewa Super! (1) Profesjonalne i zarazem miłe, sympatyczne podejście do kursantów.... Były kursant Jest dużo lepiej (1) Szkoła jest ładna, nowa i przestronna. Dużo bardzo zaangażowanych... Kat.Kul Świetne miejsce (1) Warunki lokalowe bardzo dobre. Wszystko nowe i świeże. Widać dbałość o... Misiek Polecam serdecznie :) (1) Co tu dużo mówić, po prostu genialna szkoła jazdy. Ogromny profesjonalizm.... Marta Szczerze polecam (1) Polecam naukę w OSK Autogryf. Wyklady prowadzone są w bardzo miłej... Łukasz Najtrafniejszy wybór! (1) Naukę jazdy w szkole POLDEK polecam wszystkim, którzy pragną nauczyć się... Marcelina szkoła (1) Szkola dobra dla ucznia . Na razie jestesmy zadowoleni. ja Szczerze polecam! Elka School (1) Najlepsza szkoła ! Przede wszystkim mila atmosfera zarówno na zajęciach... asia :)