Biblioteka (1) Obsługa jest bardzo miła, zawsze pomogą mi znaleść to czego szukam, nawet... Mateusz Gość masakra (1) Samochód to jakiś zlom... a sam gość z przypadku uczy jeździć bo pojęcia... Aleksandra Kiepskie przedszkole (2) Moje dziecko chodziło do tego przedszkola. Nie posłałabym jeszcze raz. Zbyt... Anna
Taka powinna być szkoła jazdy! (1) Nie ma co dużo mówić, świetna szkoła, która w bardzo rzetelny i jednocześnie... Kolejna fanka p.Rafała Najlepsza szkoła; ) (1) Zdane za pierwszym razem bez błędu; ) Brawo Ja. Brawo Zielony Listek!... Madzialena SUPER (1) Zdałem za pierwszym razem polecam szkołe i P. Anie z którą jezdziłem polecam... Janusz Wiśniewski Stawiam na IX! (1) Jestem uczennicą, która chodziła do tej szkoły jeszcze przed zmianą budynku.... K. Świetna szkoła, polecam Pana Rafała! (1) Bardzo polecam OSK SPEED. Bardzo fajna teoria, ani przez chwilę się nie... Natalia Gorąco polecam (1) Robiłam kurs w innym ośrodku, w tamtym nie mieli wolnego terminu. OSK jedynka... Weronika Najlepsza szkoła! (1) Cieszę się z wyboru tej właśnie szkoły jazdy. Zajęcia teoretyczne zleciały... Daria Zdecydowane TAK! (1) Przyszłam na kurs jako kompletny laik - bez wcześniejszego kontaktu z... Justyna Polecam INSTRUKTORA! (1) Serdecznie polecam instruktora Michała Cieplińskiego , dzięki panu Michałowi... Bartek Polecam (2) Jestem okropnie wybredną matką, a to już któreś z kolei przedszkole w... Zadowolona Polecam! (1) Bardzo dobra szkoła, wysoki poziom nauczania oraz obsługi klienta. Polecam... Miko Polecam! (1) Gorąco polecam tę szkołę jazdy, świetny instruktor Pan Czesław, konkretny,... Przemysław Udało mi się zdać za pierwszym razem (1) Egzamin miałam o 15.00 ale było opóźnienie około 15 min. Egzaminator pan... Agnieszka super (1) Pan Jacek rewelacja jezdzimy po okolo 8 h w mcu instruktor super nauczyl... sajko aga Polecam !!! (1) Bardzo dobra szkoła....panie w biurze bardzo miłe, wysoki poziom nauczania... M.M. Zdane za pierwszym razem (1) Pan Paweł świetnie uczy, jazdy też przeprowadzane są spokojnie. Z kierowcy... Mateusz świetna szkoła, polecam wszystkim (1) Polecam OSK SPEED, bardzo dobre, profesjonalne przygotowanie. W kwestii... Maja