Kat B+E (2) Gorąco polecam! Przemiła obsługa, badanie lekarskie na miejscu, jazdy w... Michał bardzo dobra szkoła (1) Przestronna, wesoła, kolorowa (w środku), basen, dużo sal gimnastycznych... Mama Polecam Go! Auto (1) Szkoła godna polecenia :) Profesjonalne podejście oraz najważniejsze Pan... Świeżo upieczony kierowca, Patry
Dziękuję GDprawko!!!!!! (1) Bardzo mocno polecam szkołę nauki jazdy GDprawko!!!! Po pięcioletniej... Patrycja Polecam nie tylko maturzystom zdającym na architekturę (1) Mega przyjazna atmosfera i indywidualne podejście do każdego ucznia.... Julia Najlepsza atmosfera w Trojmieście (1) Na zajęcia do Edukreski uczęszczałam już jakiś czas temu, ale bardzo miło... Grażyna Polecam (1) Profesjonalne podejście do nauczania, a przy tym luźna i przyjemna atmosfera. Artur Jest spoko...ale kawa nie zawsze jest :P (1) Świetna pracownia, pracownie w sumie. Klimat muzyki i pracy podczas zajęć... undersk8 Polecam QL School (1) Dobra oferta, miła atmosfera, profesjonalna kadra i możliwość dogadania się w... Magda Anonim - opinia (1) Gorąco polecam tę szkołę. Co prawda miałam kilka problemów z formalnościami,... Anonim POLECAM!!! (1) Jestem bardzo zadowolony z jakości i wysokiego poziomu nauczania! Miałem... Remigiusz Powiślańska Szkoła Wyższa w Kwidzynie (1) Witam, czy wybiera się ktoś na tę uczelnię w tym roku akademickim? Malwa Polecam (1) Bardzo dobre przygotowanie w świetnej atmosferze z instruktorem aż chciało... Paweł Polecam!!!! (1) Każdy, kto ceni rzetelność i profesjonalizm powinien skorzystać z oferty Ql... lukasz NAPRAWDĘ AUTO THE BEST ;-) (1) Kurs na kat. C zdany za pierwszym razem, kwalifikacja tak samo, przede mną... Maciej Dziękuję! (1) Po nieco dłuższych perypetiach wreszcie zdałam egzamin! Serdecznie dziękuję... Karola Wspaniała Szkoła językowa Prestige Lingua (1) Pełna profeska, polecam !! Pająk C+E (1) Polecam tylko i wyłącznie Pana Szymona zdasz egzamin na 100%. Przygotujesz... Ewa Polecam!!!:P (1) Jestem bardzo zadowolona, wszystko poszło szybko i z bardzo dobrym efektem... Paulina:) Fajna szkoła (1) W tej szkole widać, że najważniejszy jest uczeń i jego chęć nauki. Przyjazna... Gosia