Szkoła warta polecenia!!! (1) Szybki efekt, profesjonalna załoga lektorska! Gratulacje Pani Karolino! Kamila wreszcie pozytywne zmiany! (2) Poziom tworzą nauczyciele, dyrektorka jest bardzo pozytywna, motywuje do... Uczennica zdane za pierwszym razem (1) Rewelacja, zdałam za pierwszym razem teorie i praktyczny. Z góry dziękuję... Agata
Kat. B, instruktor Kazimierz Kepke (2) Jazdy miałem z panem Kazimierzem Kepke, którego bardzo polecam. Pan Kazimierz... Artur Bardzo polecam (1) Polecam tę szkołę jak i instruktora jacka, który nauczył mnie jeździć bez... szymon Polecam !👍 (1) Witam. Bardzo Polecam firmę Speed a szczególnie P.Jacka, który świetnie Mnie... Joanna Zadowoleni rodzice (1) Nasza córka uczęszcza do tego przedszkola już drugi rok.Jest bardzo... Zadowoleni rodzice BARDZO DOBRY WYBÓR (1) Nasze dzieci uczęszczają właśnie do tego przedszkola. Nie miałam problemu z... Monika Egzaminator - Pan Tomasz Trzebiatowski (1) Konkretny , rzeczowy egzaminator. Jasno formułuje polecenia. Człowiek czuje,... D.K. Bardzo dobra szkoła (1) Po ukończeniu kursu w innej, dużej szkole jazdy wyjazd na ulicę wciąż był dla... Agnieszka Masaż klasyczny 2w1 (1) Z całego serca polecam szkołę "ANATOMIC". Mając 20 lat zyskałam zawód, który... Kryśka :) Szkoła jest NAPRAWDĘ DOBRA (3) Ukończyłem szkołę w cyklu 2 letnik. Nauczyciele bardzo przyjaźnie nastawieni,... Marek Najlepsza szkoła w Rumi (1) Wszystkim niezdecydowanym polecam Elka School w Rumi. Do Elki trafiłam z... Iwona B. Najlepszy wybór (1) Do Akademii trafiłam z polecenia znajomych, którzy jednogłośnie polecili mi... Agata Najlepsza szkoła jazdy (1) Instruktorzy maja duzo cierpliwości, tłumacza wszystko dokładnie i powtarzają... Kornelia Muchowska Super szkoła! Polecam każdemu kto chce się nauczyć chińskiego. (1) Uczę się w Mandarynce od zeszłego semestru i jestem bardzo zadowolona. Super... Monika Marszałek Aleksandra - opinia (1) Szczerze polecam. Pan Marian jest świetnym wykładowcą jak i zarówno... Aleksandra Serdecznie polecam!!! (1) Bardzo polecam Elka School, jestem w 100% zadowolona. Na lepszego instruktora... Dominika fikcja nauczania, brak zaangażowania nauczycieli, rozpaczliwie niska frekwencja uczniów (1) Mam porównanie z innymi placówkami oświatowymi i widzę, że frekwencja uczniów... wstrząśnięty Polecam! (1) Super szkoła, grafik jazd dopasowany do kandydata (trzeba tylko w tym... Ania