Świetne przedszkole (1) Jestem bardzo zadowolona z tego przedszkola. Bardzo miła i profesjnalna kadra... Monika OSK SPEED - RAFAŁ (1) Udało mi się zdać egzamin za pierwszym razem!!!!! Kurs przeprowadzony... Fanka P. Rafała Gorąco polecam! (2) Serdecznie polecam kurs na C w "Elka School", egzamin zdany za 1-szym razem!.... Szymon
Polecam (1) Bardzo dobre przedszkole. Właściwie nie sposób mieć jakiekolwiek uwagi... Sel Świetne przygotowanie (1) Kurs przeszedłem szybko, fachowo, zdałem za pierwszym razem. Dziękuje Panu... Szymon polecam :) (1) Dzięki GDprawko zdałam egzamin państwowy za pierwszym razem! :) Cały kurs... Agnieszka EL PRAWKO (1) Polecam szkółkę EL-PRAWKO, fachowi instruktorzy, pełen profesjonalizm ,a w... :D Wszystko tak jak trzeba. (1) Polecam skorzystanie z kursu. Wykłady Pana Marka rzeczowe z zwróceniem uwagi... Rysiek Polecam (1) Bardzo Dobrze wytłumaczona teoria tak jak i jazdy, Naprawde polecam. Dzięki... Zielak Polecam z całego serca! (1) Z całego serca polecam ośrodek Elite! Miałam przyjemność jeździć z p. Czesią... Ewelina Polecam (1) Dziękuję serdecznie instruktorowi Panu Leszkowi Starkiewicz za naukę na... Ania miła niespodzianka (1) QL School nie jest pierwszą szkołą do której uczęszczam, po rozpoczęciu nauki... Zdzisław Język rosyjski (1) Cześć! Mam takie pytanie, czy jest w szkole jezyk rosyjski i jesli tak, to z... Anonim Elka School-polecam (1) Właśnie jestem świeżo po zdaniu egzaminu praktycznego i mogę z ręką na sercu... Paweł Polecamy!!! (1) Syn uczęszcza do szkoły od roku, wcześniej korzystaliśmy z oferty innej... Marzena Szkoła Policealna - kursy (1) Dzień dobry! Serdecznie zapraszamy na kursy Blue Education w Gdańsku:... Blue_Educationpl Dobry pomysł na nauke angielskiego (1) Mija córka ma niespełna 10 lat i z wielką przyjemnością chodzi na zajęcia od... Sylwia Grzybowska Jest gorzej (2) Po przeniesieniu budynku z centrum do orłowa ta szkoła to istny dramat.... Uczeń 3 klasy liceum QL School (1) Bardzo rzetelnie i fachowo przeprowadzone zajęcia, które trafiaja do każdego.... Karolina miło i skutecznie:))) (1) obie z córką korzystamy z zajęć j. angielskiego. grupy są małe, lektorzy... Edyta