Opiekun Medyczny i Technik Masażysta (1) Jeżeli zastanawiasz się gdzie zdobyć zawód, który na dzień dzisiejszy jest w... Zadowolona:) Wielkie Tak od Fundacji Pasja i Talent (1) z przyjemnością wystawiam bardzo pozytywną opinię SP nr 38 w Gdańsku. Jako... Agnieszka L-ka (1) Bardzo polecam instruktora Michała Ożgę, dzięki któremu zdałem za pierwszym... Krzysiek
Nie jest tak kolorowo (1) Na stronie czytamy: "3 razy w tygodniu pijemy świeże soki firmy Marwit!... Rodzic Sandra-opinia (1) Bardzo serdecznie polecam szkołę nauki jankar w Redzie, w szczegolnosci pana... Sandra Jest super (1) Wszystko na fajnym poziomie, pani w biuerze bardzo mila i pomocna, teoria- po... Alicja POMYŁKA. Oceny pozytywne to fikcja. (3) Po roku szkolnym 2015/16 odczhodzi 70% uczniów. Drodzy rodzice, nie chcecie... Monika najleeeeeepszaaaaa szkółka :d ! (1) Bardzooo polecaaaam szkółke jazdy Delta . wykupiłam jazdy dodatkowe i w końcu... Paaaauliiiiinaaaaaa Zalezy jak kto patrzy ! (1) Szkola jako szkoła jest fajna . Nauczyciele sa fajni ale tez sie znajda... Kasia Kiepsko (1) Cieszę się, że zostaje w tej szkole jeszcze 2 lata, ale chyba tylko ze... Uczeń Super instruktor (1) Go Auto to bardzo dobra szkoła nauki jazdy. Pierwsze co mnie skłoniło ku tej... Katarzyna M. Rewelacja (1) Go Auto to szkoła na która trafiłam przez przypadek w internecie :). Polecam... Gosia Ada M - opinia (1) Bardzo polecam szkołę. Teorie można zrobić bardzo szybko miła obsługa.... Ada M Bezkonkurencyjni i Artur Mistrz (1) Do Gdprawko trafiłam z polecenia. Przed 12 laty odbyłam kurs w innym... Beata P. Polecam (1) Bez wahania polecam szkole Akademia Prawa Jazdy. Przemiła obsługa świetni... Ola Polecam Elkę School! :) (2) Zdecydowanie mogę polecić OSK Elka School. Państwo Agnieszka i Wojtek są... Lena H Polecam wszystkim (1) Jestem absolwentką tej Szkoły po kierunku Opiekun Medyczny. Teraz zapisałam... S nauka (1) zapisałam się z koleżanką, ona z kursu zrezygnowała ja zostałam i tak sobie... rosso Szczerze polecam :) (1) Z usług szkoły Select skorzystałam, aby podszkolić słownictwo marynistyczne i... Dagmara Polecam (1) Gorąco polecam, nauka odbywa się w małych grupach, są łączone różnorodne... Jolanta