Polecam (1) Gorąco polecam, nauka odbywa się w małych grupach, są łączone różnorodne... Jolanta Egzamin zdany na 100%! (1) Fantastyczna atmosfera panująca w szkółce oraz zdrowe podejście do kursanta... Mateusz Zdałam (1) Ta szkoła jest jak egzorcysta - pozbawili mnie fobii. Instruktor Marcin... Magda
Super szkoleniowcy! (1) Kurs odbyłam w innej szkole, ale niestety nauka nie przebiegała efektywnie. W... Agnieszka Marcin - opinia (1) Najlepszy ośrodek szkolenia kierowcòw na świecie dla niech liczy sie... Marcin Razem taniej (1) Zapisałem się tu z dziewczyną, bo akurat mieli promocję dla par, a my... Robek Kurs przed maturą (1) Fajna szkółka :) Chodzę tu na kurs przed maturą i powiem, że na pewno zostanę... KachaG Polecam! (1) Serdecznie polecam Elka School oraz instruktora Janusz Piotrowski, zdałem za... bartek Pełen profesjonalizm (1) Uczyłem się u Pana Darka i w 100% polecam. Nie wiem co możnaby poprawić. HomoViator Super!! (1) Bardzo polecam ten osk, teoria bardzo przyjemnie minęła, a z jazd aż się nie... ... x - opinia (1) Polecam instruktora nauki jazdy pana Andrzeja, sympatyczny i profesjonalny.... x Nowa Szkoła Językowa w Pruszczu Gdańskim (2) Witam, Od pazdziernika planuje otworzyc szkole jezykowa w Pruszczu Gdanskim.... (gośc) Sp1 sopot (1) Nie rozumiem dlaczego tu tyle zlych opini o tej szkole szkola jak kazda inna... Maryla PRZEMEK - Można -można!!! (1) EGZAMIN -zdany za pierwszym razem;) Dziękuję Przemkowi którego niema już w... zakręcona Polecam szkołę jazdy Mini i instruktora pana Radka (1) Zdałem egzamin za pierwszym podejściem i polecam instruktora pana Radka,... Adam Produkt dziecko (1) Dzieci w szkole są traktowane jak przedmioty. Szumne nazwy przedmiotów... Mama Najlepszy wybór!!! (1) Po ostatnim wyjeździe za granicę uświadomiłam sobie, że moim największym... Ania absolwent architektura krajobrazu (1) nie żałuję wyboru, zostało i w głowie, i w rękach ;-) nie zawsze było... Paweł Prawko zdane za pierwszym razem ! (2) Polecam ten OSK! Krótki czas trwania kursu, bez czekania na wolne terminy... Kamil Nauczanie na wysokim poziomie BE (2) Dzięki ekipie Elki zdałem za pierwszym razem. Wytłumaczą na co zwracać uwagę.... Pawel