Polecam !!! (1) Super obsługa jeżeli chodzi o Pani w biurze, bardzo pomocne. Jeżeli chodzi o... Wojciech D Przygotowania do matury z matematyki (2) Cześć wszystkim, mam pytanko jak przygotowujecie się do matury z matematyki?... Griffith Najlepsze kursy w trójmieście (1) Zajęcia prowadzone są w bardzo przyjaznej atmosferze, Marcin robi wszystko... Jim
PANI KAROLINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Polecam przedszkole Cudowna Kraina, a przede wszystkim Panią Karolinę, której... Anna GD PRAWKO THE BEST (1) Teoria jak i praktyka przygotowuje do prawdziwego wyzwania. Łukasz, który... Natalia Serdecznie polecam (1) Polecam każdemu, kto chce się się nauczyć jeździć! Zajęcia teoretyczne... Łukasz Darek, najlepszy instruktor. Instruktor Anioł! (1) Widzę,że nie tylko ja mam dobre wspomnienia z nauką jazdy u Darka:) I dobrze,... Natalia S. Pełna profesja (1) Chodzę do tej szkoly od początku stycznia na j. francuski. Pani Ania jest... Julian Super Szkoła (1) Świetna szkoła, znakomici lektorzy, rewelacyjna atmosfera .... pani Asia... Anna Cool school! (1) Profesjonalna, przyjazna dzieciom szkoła. Moje dziecko uczy się tam już ponad... Konrad ALO for life (1) Miałam przyjemność skończyć Lingwistę. Bez przesadzania, najlepiej spędzone... M Super szkoła! (1) Moim zdaniem najlepsza w mieście. Doświadczeni instruktorzy, przemiła... Iza GORĄCO POLECAM (1) O szkole Prestige Lingua dowiedziałam się z Internetu, podczas wyszukiwania... Ela speak up matura? (3) ktoś z was chodzi do speak upa na kurs? podobno mają jakieś przygotowanei do... arti BARDZO DOBRA SZKOŁA JAZDY!!! (2) Kurs praktyczny miałem z panem Bolesławem Karasiem. Jest to człowiek mądry,... Wojtek bardzo rzetelne nauczanie (1) Syn od kilku lat uczęszcza do tej szkoły na angielski, teraz jest już w... zadowolona mama gimnazjalisty Godna polecenia (1) Wspaniała atmosfera i wysoki poziom nauczania. Widać duże zaangażowanie... Agnieszka ja i moja corka jestesmy zadowolone (1) Dziecko uczeszcza do tej szkoly 2 rok. P. Dyrektor bardzo sympatyczna, panie... mama Świetny instruktor (1) Pan Wojciech K. prowadził ze mną lekcje nauki perfekcyjnie i szczegółowo,... mirlew2017 Monika - opinia (1) Indywidualne i serdeczne podejście do kursanta. polecam! Monika