najlepsza (2) Najlepsza biblioteka, doskonałe, przyjazne niezmiernie doradztwo,atmosfera... natmar Naprawde warto! (1) Po 11 latach przerwy od ostatniego nieudanego egzaminu, zaczelem czytac... DEWUUUU Polecam :) (1) Z czystym sumieniem mogę polecić Akademie Prawa Jazdy!!! Moja przygoda z... Mirosława
Polecam Bardzo (1) W 100% polecam !!!!! Arek Szkoła na 5 (1) Wybrałem tę szkołę ze względu na: - kameralną atmosferę - dobra lokalizację -... Przemysław To jest straaszne (1) Chodziłam do tej szkoły i uważam że poziom nauczania nie jest zbyt dobry i... Uczennica Polecam naukę w tej szkole (1) Szkoła wyposażona w bardzo dobry i nowy sprzęt. Nauczyciele życzliwi i... Teresa Szkoła jest ok (1) Szkola jest fajna. Nauczyciele przyjaźni i ludzko nastawieni do ucznia.... Uczeń Polecam OSK Oliwka (1) Polecam wszystkim Ośrodek Szkolenia Kierowców Oliwka. Bardzo profesjonalne... Jarek Zadowolona i polecam dobra szkoła jazdy (1) Do tej szkoły trafiłam z polecenia i nie żałuję. Miła obsługa w biurze,fajna... Ada Polecam Akademie Prawa Jazdy (1) Polecam bardzo szkółkę Akademia Prawa Jazdy! Super obsługa w biurze jak i... Karol Obsługa (1) Obsługa Pani z zapisów jest na poziomie -10 . Reszta w porządku. Tytus POLECAM bardzo!!! (1) Bardzo fajne przedszkole, dobra opieka, Panie mają ciekawe pomysły i zapał do... Ola zadowolony (1) bardzo miły i sympatyczny instruktor, wykazujący się dużą cierpliwością . w... edward Polecam szkole jazdy (1) Polecam tą szkołę jazdy Piotrek Odradzam :-( (1) Korzystałem kilkakrotnie z tej placówki i zdecydowanie odradzam, głównie z... Zbyszek Sopot - Aktywni Mieszkańcy (1) Stowarzyszenie Na Drodze Ekspresji w ramach Regionalnego Programu... Ekspresja.org słabe podejscie do rodzica (1) Wiele do życzenia jestem rodzicem dziecka który chodzi do klasy III szkoła... mama to ja BARDZO POZYTYWNIE I FAJNIE (1) Zdane dzięki OSK Delta za pierwszym Maciej Bednarski OPINIA (1) WITAM. Gorąco polecam O.S.K PASAT, bardzo dobry ośrodek, wszyscy pracujący... MAŁGORZATA