Kwalifikowany pracownik ochrony fizycznej (1) Kurs ukończyłem 28.02.2017r. Bardzo gorąco polecam wszystkim jeszcze nie... Krzysztof Oniszczuk Przedszkole godne polecenia (1) Nie wyobrażam sobie lepszego miejsca dla mojej córci . Najwiekszym atutem... Mama Oli 9LO ... (4) Wypowiem się negatywnie co do szkoły. Nowa Dyrekcja wprowadziła dużo... Litlion
Fajna szkoła, polecam. (1) W tym roku mamy nową dyrekcję i choć na początku byłam sceptyczna, to teraz... Uczennica Do przodu (1) Powtórki przed egzaminem są fenomenalne, trudno po nich nie zdać egzaminu... Korweta Opinia :) (1) Na początku zacznę od tego, że chciałem dac 6 gwiazdek, ale się nie dało... Dawid Monika - opinia (1) Na Panią Marzene trafiłam z polecenia. Wcześniejszy instruktor nie... Monika Świetna szkoła! (1) Bardzo profesjonalne podejście do tematu. Miałem przyjemność poznać Pana... Rafał SITRAX Ecole - Polecamy!!! (1) Na dzisiaj razem z żoną uczymy się j.polskiego na kursie dla obcokrajowców.... Wadzim 100% Zadowolenia (1) Lepiej wybrać nie mogłam . Wybór Pana Piotra to był strzał w dziesiątkę .... Monia serdecznie polecam (1) Egzaminy z teorii i praktyki zdane za pierwszym razem.Serdeczne podziekowania... ewa Serdecznie polecam APJ! (1) Do tej szkoły trafiłam za namową znajomych. Śmiało mogę powiedzieć "NIE... Patrycja Polecam (1) Wszystkim polecam OSK Carusek, bardzo profesjonalne podejście do kursantów.... Natalia Polecam. (1) Serdecznie polecam tę szkołę. Najlepsze technikum w Gdyni. marenno TIR AWFiS Gdańsk (1) Witam , Pytanie skierowane jest do studentów turystyki i rekreacji na AWFiS w... Dagsi Kuchnia w Przedszkolu Megamocni (2) Czytam na forum wpisy, że nadal nie ma kuchni w tym przedszkolu a chciałabym... Anna Dziękuję Zdałam (1) Będę polecać, bo zarówno wykłady jak i jazdy na bardzo wysokim poziomie. Miła... AnnaKonda Rewelacja (1) Przedszkole jest rewelacyjne, do poprzedniego przedszkola mój syn chodził... Emilka :) (2) Z czystym sumieniem polecam szkole dla przyszłych kursantów. Pani Agnieszka... Paulina Polecam (1) Szczerze polecam ośrodek Jankar, a w szczególności pana Darka, który w pełni... Paula