Ocena celujaca! (1) Nie jest tajemnicą, że na początku z żoną wybraliśmy Little Harvard, bo było... ojciec dziecka Polecam (1) Szkoła jest fajnym miejsce do nauki i zdobycia nowego zawodu. Bezpłatne... Anonim Najlepsze kursy na studiach (1) Sancho pomagał mi w nauce do chemii organicznej, MBSów i biostereochemii.... Ania
Za pierwszym razem (1) Bardzo polecam tą szkołę. Byłem w 2 innych i dopiero tu się nauczyłem. I... Tomasz Miłe wspomnienia. (2) Szkoła na wysokim poziomie. Wszystko poszło sprawnie jak sobie zaplanowałam.... Patrycja Super szkoła ! (1) polecam z czystym sumieniem. Pan Tomek- profesjonalista,bardzo cierpliwy,... Dominika Polecam, bardzo dobra szkoła!!! (1) Zdałem za pierwszym razem. Michał Ozga - instruktor godny polecenia! Artur Najlepszy wybór szkoły jazdy w Trójmieście! (1) Do Alfy trafiłam przez przypadek, przeglądając różne możliwości w... Agata szczerze polecam :) (1) Instruktor Pan Jacek to odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. Cierpliwy,... AAAAAA Polecam bardzo JACKA SUSZYŃSKIEGO (1) Speed to był bardzo dobry wybór. Na teorii nie było nudno, prowadzący... Pannaa Ang X LO (1) Jestem zadowolony z zajęć indeksu w Gdyni .Zajęcia pomagają mi powtórzyć... T. Czuję się oszukana (3) Na co dzień pracuję od poniedziałku do piątku, dlatego kilka miesięcy temu... Oliwia Ile ludzi tyle opinii !!! (1) Nie wiem skąd tyle negatywnych opinii o tej szkole. Moja córka uczęszcza tam... mama Najlepsza Szkola Elka school !!!!!! (1) Odbywalam kurs z Arkiem Kotowskim i chciałabym mu serdecznie podziekować za... Aldona Polecam! (1) Pełen profesjonalizm i miła atmosfera podczas kursu. Bez wahania polecam... Zuza podziekowania (1) Dziekuje za profesjonalne podejscie, Panie z punktu obslugi bardzo miłe,... Agnieszka Super :) (1) Najlepsza szkola na jaka mozna trafic. Obsluga jest super, mozna wszystko... Magda kurs nauki jazdy (1) Kurs poleciała mi koleżanka z pracy i nie zawiodłam się. Profesjonalna... Justyna Potwierdzam dobre opinie (1) Nie wiem o co chodzi z tymi negatywnymi ocenami. Czytam i oczom nie wierzę.... Rodzic MASAKRA (1) To, co się wyprawia w tej szkole, to jakaś pomyłka. Uczniowie mają pozamykane... ZANIEPOKOJNAUCZENNICA