ZSZ conradinum pierwsi kursanci (1) Najlepsza szkoła jazdy mj Nie nie nie (2) Przechowalnia dla dzieci, 1 opiekunka na ponad 20 dzieci. Brak komunikacji... Rodzic Jednym słowem: Polecam! (1) Z czystym sumieniem polecam szkołę go auto. Nieczęsto zdarza mi się wystawiać... Kasia
nie polecam (1) Witam!zdecydowanie nie polecam tego gimnazjum.Pani dyrektor wprowadza złą... Teresa Zdane za pierwszym (1) Egzamin teoretyczny i praktyczny za pierwszym razem! Rzetelnie podchodzą do... Maciej Polecam :) (1) Nie ma co, szkoła na wypasie pod każdym względem. I najlepszy kozak... Hubert Szkola jak żadna inna! (1) Còrka moja chodziła na indywidualne zajecia przez rok. Pani Ola tak... Joanna Szkoła godna polecenia (1) Mam troje dzieci, z których tylko najmłodsze miało szczęście chodzić do... Zadowolony Szczerze polecam (1) Po ukończeniu kursu w innym OSK nie czułam niezbędnych umiejętności . Byłam... Elżbieta Nie jest tak źle (1) Jestem uczennicą SP12.I według mnie nie jest tak źle jak inni piszą catering... Weronika Polecam! (1) Robiłem prawo jazdy 3 lata temu, w innym ośrodku.. i niestety wiedza która... Wdzięczny motorniczy :) POLDEK i p. Marek Romanowicz (1) Nie miałem czasu wcześniej napisac opinii ale muszę sie z wami podzielić... Michał Za pierwszym razem. (1) Witam, gorąco polecam Joanne Dzięcioł zwłaszcza dla osób którym często się... Piotr Goraco polecam!!!! (1) Ośrodek z najlepszym podejsciem do kursantów.Panie w biurze przemiłe,zawsze... Ewa Super Atmosfera (2) Instruktorzy bardzo w porządku na naukach panuje spokój, nauka wchłaniana jak... Kamil Polecam! (1) Pan Janusz Piotrowski to najlepszy instruktor. Jazdy to sama przyjemność,... Marta Najlepszy OSK w Gdańsk. Serdecznie polecam. (1) Świetna szkoła i wspaniała atmosfera. Interesujące wykłady. W ramach kursu... DM Najlepsi instruktorzy w gdańsku (1) Bardzo gorąco polecam tę szkołę jazdy. Jestem zadowolony ze swoich postępów... Žilvinas Polecam! (1) Zdecydowanie najlepsza nauka jazdy w okolicy. W krótkim okresie czasu... Krzysi gorąco polecam ośrodek szkolenia kierowców (1) Gorąco polecam OSK Speed! Ciężko jest nauczyć starego psa nowych sztuczek ;)... Artur