Szkoła Podstawowa nr 56 w Zespole Szkół nr 5 (4) Szkoła Podstawowa nr 56 w Zespole Szkół nr 5 jest mała, poziom jest wysoki,... rodzic Delta Gdańsk (1) Świetna szkoła, polecam wszystkim 😉 Dawid Polecam! (1) Z całego serca polecam Akademię Prawa Jazdy, a konkretnie Pana Krzysztofa... Sylwia
Nie polecam (1) Zapisałam sie z gruponu na początku stycznia. Czekanie na zorganizowanie... Kursantka Polecam (1) Szkolenia profesjonalnie przeprowadzone i zorganizowane. Duży plus dla... Sebastian Polecam!!! (1) Miłe, wesołe przedszkole, kameralna atmosfera, sympatyczne panie, smaczne i... Ania Taka sobie (4) Bezpiecznie to tam nie jest kamery to atrapy nie raz ktoś dostał w czerep w... Absolwent Nie polecakm (1) Szkoła porażka moje dziecko chodził do tej szkoły Dziecko było nękane... Tata Polecam!! (1) przyszłam do GDprawko z polecenia koleżanki i uważam, że bardzo dobrze... Paula Supcio (1) Ośrodek wybralam z polecenia znajomych i jestem z tego wyboru zadowolona.... Bttsm Wiara i objawienia (1) Nowy dział rycerz POLECAM każdemu naukę w szkole Speed! (1) Serdecznie polecam instruktora Adama! Po kilkuletniej przerwie Adam... Marta Miejsce przyjazne dzieciom i rodzicom :) (1) Moja Córka pokochała to przedszkole "prawie" od pierwszego wejrzenia ;)... Zadowolona mama Najlepsze przedszkole :) (1) Już drugi rok moje dziecko uczęszcza do tego przedszkola do grupy Kids. Pani... Mama Dwójka (1) Polecam☺ atmosfera przyjazna uczniom, nauczyciele pomocni i wymagający,... Mata Bardzo dobra szkoła jazdy+super instruktor :)) (1) Gdybym miała drugi raz przystępować do kursu na prawo jazdy z pewnością... Daria kurs dietetyczny w Gdyni (1) Cześć, jeśli ktoś tu na forum jest zainteresowany kursem z zakresu dietetyki... Oaza23 Polecam wszystkim ! (1) Świetna szkółka dla osób, które zaczynają swoją przygodę z prawem jazdy !... Jakub Cierocki Kursy turystyczne - gdzie? (3) Witam! Orientuje sie ktos gdzie mozna zrobic kurs przygotowujacy do pracy w... Michał najlepsza szkoła jazdy (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Poldkai. Czyste, samochody, świetna... Aśka