Nauka jazdy na wysokim poziomie (1) Nauczanie i przygotowanie do egzaminu perfekcyjne, Pan Mikołaj bardzo... Hyszu Najlepsza szkółka (1) Najlepsza szkoła i oczywiście najlepszy instruktor pan Darek :) Pełen... Wiktoria Super szkoła (1) Super szkoła, bardzo dobrze przygotowująca do egzaminów. Bardzo ciekawe... iza
Zapisz się i Zdaj za pierwszym razem:) (1) Polecam Poldka zapisałam się do tej akurat szkoły ze względu na bardzo dobre... Iza Zdałam za pierwszym razem:) (1) Wczoraj był jeden z najważniejszych egzaminów w moim życiu. Mój egzaminator... Iza hmm (1) Proszę zrobić porządek na stronie żak. Przydałoby się usunąć stare posty np z... malin Sprawdzona firma, polecam! (1) Osobiście korzystałam i szczerze polecam! Jakość, zaangażowanie, dobre... Katarzyna Biełuszko OSK DELTA NAJLEPSZA SZKÓŁKA w Gdańsku (1) Najlepsi w trójmieście Aleksander Graużul Kat C i C+E (1) Bardzo polecam szkola profesjonalnie podchodzi do nauki. Pan Rysiu nie... Karol Nartowski SUPER SZKÓŁKA (1) Miła atmosferka. Super nauczyciele. Przesympatyczna pani dyrektor i w ogóle :)) Wika Jak nie chcesz marnować czasu to przyjdź tylko TU (1) Gorąco polecam OSK Piąty Bieg. Niezależnie z kim będziecie jeździć, każdy... Paula Wybór padł na Alfę i nie żałuję. Polecam! (1) To może zacznę od tego że miałem iść do konkurencji, ale moja intuicja... Piotr Wspaniałe przedszkole ! Szczerze polecam ! (1) Wspaniała, wykwalifikowana kadra. Panie kompetentne, pełne energii. Jestem... Natalia Oferta na tak, obsluga na nie (1) Wieloktotnie nieprzyjemna Pani (brunetka), której komentarze pozostawiają... Anna Nauka gry na keyboardzie (1) Witam, Oferuję naukę gry na keyboardzie dla dzieci, młodzieży i dorosłych.... Karolina Szkoła Językowa Maryland (1) Zdecydowanie polecam szkołę Maryland. Dzięki niej jeden z moich synów ma na... Agnieszka Janiak Polecam (1) Słuchając opinii znajomych trafiłam do Akademii Prawa Jazdy. Bardzo miła... xxxx Szkoła Podstawowa nr 56 w Zespole Szkół nr 5 (4) Szkoła Podstawowa nr 56 w Zespole Szkół nr 5 jest mała, poziom jest wysoki,... rodzic Delta Gdańsk (1) Świetna szkoła, polecam wszystkim 😉 Dawid Polecam! (1) Z całego serca polecam Akademię Prawa Jazdy, a konkretnie Pana Krzysztofa... Sylwia