MASAKRA (1) To, co się wyprawia w tej szkole, to jakaś pomyłka. Uczniowie mają pozamykane... ZANIEPOKOJNAUCZENNICA Polecam (1) Rewelacyjny ośrodek ;) Pan Jacek jest najlepszym instruktorem pod słońcem.... Capstrzyk Jacek Suszyński! (2) Dziękuję panu Jackowi Suszyńskiemu za niewyczerpaną cierpliwość podczas... Agnieszka
PAN BARTOSZ ŁASTOWSKI SUBCIO ! (3) Witam , zapisałem się do Pana Mariusza na 4 godziny dodatkowe w zakresie KAT... PIOTR ANGER Zdane, zdane! (1) Jeśli chcecie być maksymalnie perfekcyjnie przygotowani na ten straszny dzień... Ewelina JACEK SUSZYŃSKI - najlepszy instruktor nauki jazdy. (3) Kurs skończyłam w innej szkole. Po wyjeżdzeniu 30 godzin nadal nie czułam... Ewa Najlepsza szkoła jazdy, polecam!!! (1) Akademia została mi polecona przez znajomych. Pomimo wielu obaw lepiej nie... Ania Gorąco polecam Panią Agnieszke jako instruktorkę... (1) Pani Agnieszka była moją 4 instruktorką. Wyróżniła się przede wszystkim... Tomek Uwielbiam Microsoft Excel po tym szkoleniu (1) Chciałam podziękować Panu Krzysztofowi za rewelacyjne szkolenie. Informację o... Anna Hekselman Polecam! (1) Gorąco polecam przedszkole Misiowy Raj!Panie uśmiechnięte, interesujące się... Zadowolona Mama Zdecydowanie polecam (1) Najlepszym kurs na jaki mogłam trafić. Teoria wykładana przez sympatycznego... Duszek Kat C+E polecam Ośrodek Vektra Pan Szymon Najlepszy Instruktor !!!!! (1) Pisze z WIELKIM PODZIĘKOWANIEM DLA PANA SZYMONA KIEDROWSKIEGO !!! Który w... Krystian Najlepsza szkoła jazdy (2) GD Prawko od początku polecało mi wielu znajomych. Nie zawiodłam się!... Asia kat. C (1) witam, szkoła jak i instruktorzy profesjonalni. bardzo dobry sposób... sylwester NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY NA ŚWIECIE!!! (1) Polecam wszystkim!!! Najlepsza szkoła jazdy na świecie! Dziekuje całemu... Oliwia Szkolenie w Jasmar Security (1) Ukończyłem kilka kursów ochrony, w tym kwalifikowanego pracownika OFI i... Marcin Czech Wydział oceanografii i geografii (1) Jeśli wybierasz się na oceanografie - zastanów się pięć razy. Nie ma opcji,... Joasia Kurs języka włoskiego (1) Miałam okazję uczęszczać na kurs języka włoskiego w zeszłym semestrze i z... Maria Pofesjonalizm (1) Kursy dokształcające przed egzaminem zdanym na 6 bezbłędnie. Polecam bardzo... Krzysztof B Polecam (1) Bardzo polecam OSK Speed a szczególnie instruktora Pana Romana który... Gosia