Polecam Delte najlepszą szkołę jazdy :)) (1) Polecam Deltę, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, zarówno teoretycznego... Klaudia Wydział Zarządzania (1) Wszystkie uczelnie mają swoje + i -. Moim zdaniem na WZR przeważają +.... Ola X ) (1) Jankar i jazda z panem Heniem tak mi się spodobała ze aż postanowiłem stracić... Krzysiu
Elka School Gdynia Świetojańska (1) Gorąco polecam,b.dobra szkoła a szczególnie instruktor pan Kazimierz Kepke. Beata Zdecydowanie polecam AS !! (1) Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, indywidualne podejście pomogło zdać... Marta Najlepsza szkoła w mieście !!! (1) Dla wszystkich niezdecydowanych - GDprawko, na pewno nie pożałujecie tego... Sebastian Polecam!!! (1) Wszystkim osobom, które zastanawiają się gdzie zapisać się na kurs prawa... Joanna Satysfakcja gwarantowana:) (1) GDprawko to pełen profesjonalizm, wysoka kultura osobista instruktorów oraz... Karolina R ANKIETA DO PRACY MAGISTERSKIEJ (1) Witam wszystkich! Mam ogromną prośbę. Jeśli masz dosłownie kilka minut i... Kasia Po 1h z Panią Alicją egzamin w Gdyni zdany! (1) Witam serdecznie. Moja historia jest dość zawiła. Otóż cały kurs robiłem w... Rafał OSK Delta polecam (1) Szczerze polecam. Niesamowite podejście do sprawy jak i do kursantów. Ogromny... Piotr Strzegocki OPTIMA!!! (1) Krótko, zwiężle, i na temat !!! Zdałem :). Optima i Pan Jan Sikora !!!!... Michał Swistak Najlepsi w trojmiescie ! (1) Szczerze polecam. Niesamowite podejście. Ogromny spokój i opanowanie, które... Izabela Liebrecht Natalia - opinia (1) Bardzo polecam Pana Radka, który jest przesympatycznym człowiekiem o wielkiej... Natalia Najlepsi!! (1) Po kilkuletniej przerwie postanowiłam wrócić do tematu prawa jazdy z... Paulina P. Polecam! (1) Pełen profesjonalizm, poziom nauczania na najwyższym poziomie, indywidualne... Mateusz egzaminator (2) witam zdawalam egzamin praktyczny na prawo jazdy mialam nieszczescie trafic... xxxxxxx Najlepszy Instruktor na jakiego mogłam trafić! (1) Chcę wszystkim gorąco polecić pana Jacka Sagana - nie ma lepszego... Jagoda Elka School - szczerze polecam! (1) Szczerze polecam. Pracuję od poniedziałku do piątku także miałem ograniczony... Pawel W przedszkolu jak w domu (1) Każdemu rodzicowi, który zastanawia się właśnie nad wyborem przedszkola... M&T&M