Super (1) Dzisiaj miałam dodatkowe dwie godziny jazd przed egzaminem z Panem Tomkiem... Hania Najlepszy OSK !! (1) Szczerze polecam ten ośrodek !! Szczerzy i oddani ludzie w naukę przyszłych... Daniel Pan Jacek nr. 1 wśród instruktorów! (1) Przez osiem lat (z dużymi przerwami) nie mogłem zdać prawka. Po raz kolejny... Denwer
Idealnie ! (1) 2 dni temu zakończyłem egzamin praktyczny za pierwszym razem ! Polecam !... Mateusz Super przedszkole! Kameralne z profesjonalną i życzliwą kadrą. (1) Moja córka chodzi do przedszkola na ul. Uphagena już drugi rok i przez ten... Paweł - Tata Igi :) Super! (1) Polecam tą szkółkę! Instruktorzy bardzo mili i wyrozumiali, świetnie... Bartek Mistrzostwo świata! (1) Egzamin teoretyczny za pierwszym razem a praktyczny za drugim! Rzetelnie... Kami jak dla mnie dużo zmian na plus (1) Moja córka chodzi do tej szkoły od września i widzę, że bardzo dużo się... rodzic Polecam (1) Serdecznie polecam instruktora Michała Ożga, świetne podejście do kursanta... Ania L-ka 81-363 Gdynia, Starowiejska 41-43 (1) polecam zdalem za 1 razem. swietne wylozona teoria, niskie ceny, nowe auta,... Adrian Spólnik Potrzebuję korepetycji z fizyki (5) witam,potrzebuję korepetycji dla córki z okolic banina ,1-wsza klasa liceum 11 Nie polecam (1) Nie polecam i mam pełne przekonanie że terapią dzieci z autyzmem powinni... Iwona Bardzo polecam :) (1) Bardzo polecam szkołę jazdy Carusek, teoria prowadzona w bardzo ciekawy i... Natalia Najlepszy wybór! (1) Najlepszy wybór jakiego można dokonać wybierając OSK:) Wykłady z Panem... Aleksander Gabryel Sebastian garstka (1) Sebastian garstka najlepsza szkola dwujęzyczna w Trojmiescie (2) Moje dzieci najpierw uczyły się w przedszkolu dwujęzycznym teraz są w szkole... Mama bardzo dobra szkoła (2) Najbardziej cenię w tej szkole szybkie i skuteczne reagowanie nauczycieli i... mama ucznia stanowczo odradzam (2) Moje dziecko nie czuło się tam ani komfortowo ani bezpiecznie i obecnie... mam POLECAM (2) Mój synek chodzi do tej szkoły od dwóch lat. Szkoła jest kameralna, dająca... mama Rewelacyjna szkoła (2) Moje dziecko przepisałam ze szkoły państwowej (wielkiego molochu) do którego... kobieta